Bunul meu prieten

Orice iubitor de animale trebuie sa fie atent si la alimentatia acestuia, pentru oferirea unui stil de viata cat mai sanatos. Pe langa activitatile in aer liber si controalele medicale periodice, hrana ocupa un loc esential in mentinerea unui animal de companie cat mai fericit. Catelusul meu este dintr-o rasa de talie mare, care la maturitate poate depasi o greutate de peste 25 de kg.

Cu atat mai mult, am realizat ca trebuie sa controlez aceasta rata de crestere, in perioada adulta care urmeaza, pentru a preveni eventuale afectiuni ale cartilajelor si articulatiilor, cauzate in mod special de o crestere rapida in greutate. Bosch Junior imi ofera, din multitudinea de tipuri de mancare pentru caini existenta pe piata, nevoile de baza de nutritie ale cainelui meu. Are un continut redus de proteine ( 24% proteine) si corespunde in mod optim necesitatilor cainilor de talie mare. Bosch Junior are un aport optim de minerale si contine extract de midii pentru articulatii si cartilaje.

Ingredientele acestea imi garanteaza un regim alimentar sigur cu elemente usor degirabile. Din fericire, am gasit un aliment complet sanatos pentru cainele meu si fericirea lui este exprimata in dese momente de afectiune. Un animal sanatos si activ este rezultatul unei diete sanatoase si adecvate cerintelor rasei si taliei acestuia. Imi place sa imi rasfat cel mai fidel prieten cu Bosch Junior, convinsa fiind ca este pentru el o mancare sanatoasa si gustoasa. Nu trebuie sa confundati niciodata hrana pentru animalul de companie cu mancare pe care o pregatiti pentru voi. Chiar daca “cersesc diverse alimente ( friptura cu condimente, prajituri… bomboane) nu inseamna ca este trebuie sa le oferiti, nici macar ca o recompensa.

Sanatatea si starea de bine a cainelui dumneavoastra sunt strans legate si de alimentatie. De aceea, trebuie sa intelegem ca le poate afecta starea de energie orice aliment nerecomandat. Alt beneficiu al Bosch Junior este depozitarea facila in punga de 15 kg, hrana uscata fiind, nu in ultimul rand, o mancare foarte economica. Inainte de a opta pentru orice fel de hrana pentru cainele dumneavostra, verificati cu atentie ingredientele produsului ca sa va asigurati ca ii acordati un produs al carei compozitii este adaptata comportamentului de hranire caracteristic taliei .

Alegerea din varietatea de tipuri de hrana de pe piata, este responsabilitatea dumneavoastra in primul rand, la fel cum responsabilitatea lor este sa va insenineze fiecare zi. Sper ca nu sunteti una dintre acele persoane care alege hrana animalului dupa aspect sau miros. Sunt elemente pe care mizeaza in special producatorii de alimente scumpe si nu ar trebui sa va lasati manipulate de acestia. Nu zic ca este total gresit sa alegeti un produs alimentar care sa corespunda preferintelor dumneavoastra, dar trebuie luata in calcul ideea de baza : un animal bine si sanatos hranit este un animal fericit si alert.

Necesitatile alimentare trebuie sa fie, cum am mai zis, prioritare si numai o hrana specializata va ajuta in obtinerea unei diete corespunzatoare. Bosch Junior poate fi oferit pentru consum atat sub forma uscata initala cat si inmuiata. In orice caz, va face deliciul catelului, in orice moment.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns