Offroad

Weekendul acest vreau sam a duc impreuna cu niste prieteni ori la paintball, ori la offroad in Dobrogea, ori undeva unde sa ne relaxam si sa facem miscare in acelasi timp. Stresul de la munca ne-a facut pe toti sa dorim acest lucru deoarece a ne relaxa un weekend este foarte important pentru ca munca noastra sa decurga in parametri normali.

Am gasit pe niste site-uri mai multe locuiri unde pot juca paintball, foarte multe locatii pe raza a multor judere din Romania. Pentru offroad am vazut ca saptamana care vine se tine un concurs in Dobrogea si am vrea sa fim si noi prezenti acolo pentru a ne relaxa, evident.
Maine o sa plecam in apropiere de Mizil fiindca este un teren de paintball foarte bun si foarte bine amenajat in acea zona, iar saptamana viitoare am vrea sa ne destindem la niste cursuri de pictura in Ploiesti.

Acolo o sa plec impreuna cu familia, fiindca este un lucru ce ar trebui facut in familie, fiindca este si educativ si amuzant in acelasi timp, iar acest lucru sigur o sa ne faca sa ne simtim bine.

Recomand: cost offroad dobrogea si cursuri de pictura

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns