click aici

Cat de important e sa ai afacerea in siguranta


Vorbeam cu un prietene zilele trecute cu un prieten ce conduce o firma in capitala, iar din vorba in vorba am mi-a spus ca a observat divergente intre produsele trecute in stoc (pe hartie) si produsele ce existau in depozit. Imi spunea ca au disparut multe produse din acel depozit, insa, fara ca cineva sa fi vazut ceva sau macar sa fi auzit. I-am spus ca ar fi mult mai ok sa-si instaleze niste camere supraveghere de la  pentru a nu mai avea astfel de probleme. Acestia au chiar si interfoane de la .
Baiatul mi-a explicat ca avea camere de supraveghere, insa, ca supravegherea se face in timp real, fara a se salva pe un server de exemplu. Atunci si-a dat seama ca persoana ce se ocupa cu supravegherea acelor camere nu a fost la post sau a dormit in timp ce lui ii dispareau produse din depozit.
Evident, ulterior a apelat la cineva pentru a-i recomanda o firma care sa-i instaleze camere de supraveghere si a auzit de sisteme de sercuritate de la Ultramaster, o firma care se ocupa cu asa ceva si care ii pot oferi serviciile de care acesta are nevoie.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Fusta cu pliuri, unul dintre articolele vestimentare nemuritoare

Anul 2014 aduce în atenția doamnelor un articol vestimentar cu o istorie foarte lună, mă refer aici la fusta cu

Prezent si viitor cu ursitoarele de la OakiClub

Acum aproximativ doua saptamani am trecut printr-o experienta foarte frumoasa. Am fost rugata de o prietena sa-i fiu nasa copilului

Guest Post – My future, my choice: partea a-VII-a

– Ciorba de varza si fasole felul doi! anunta bucatarul prin vizeta deschisa. -Bai, da` cine s-a preaferifutut cu mancarea

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte