click aici

Cea mai buna alegere


Totul se intampla acum cativa ani, mai exact sase ani cand, impreuna cu o prietena, ne-am hotarat sa mergem intr-un miniconcediu, unde credeti? In Bucuresti… Am facut aceasta alegere pentru ca niciodata nu am avut timp sa vizitez locurile frumoase din Capitala aflandu-ma acolo doar in interes de serviciu, de fiecare data. Asa ca de data aceasta ne doream sa vizitam tot ce se poate vizita. Pentru asta insa trebuia sa ne cazam la un hotel Bucuresti fiind plin de hoteluri bune, insa ne-am dorit un hotel care sa fie aproape de majoritatea obiectivelor noastre. Fiindca nu aveam mult timp la dispozitie, trebuia sa ne facem rezervare la hotel pentru weekend pentru ca aveam doar trei zile libere.

GIN70011Asa, pas cu pas, am ajuns la Hotel Siqua, hotel care indeplinea toate cerintele noastre printre care si cea mai importanta dintre toate: se afla la doar doua minute de Opera Nationala, la 19 minute de Palatul CEC, la 12 minute de Palatul Parlamentului, la 30 de minute de Palatul Victoria, la 23 de minute de Centru Vechi, toate aceste fiind locuri in care ne doream sa ajungem..la pas, mai ales in Centru Vechi.

Odata ajunse acolo am ramas mute in fata maretiei si conditiilor excelente di aici. Cred ca este suficicent sa va spun ca inca de la intrare am fost intampinate de un angajat care s-a oferit sa ne duca bagajele. Asa ceva vazusem pana acum numai  in filme si la un moment dat ne simteam chiar stanjenite de situatia in care ne aflam pentru ca noi eram doar doua fete simple din provincie care isi dorisera cu ardoare un miniconcediu la ele in tara.

Pot spune ca a fost cel mai frumos weekend ever si ca viitoarea ocazie pe care o vom avea tot aici ne vom caza, si sigur vor mai fi si alte ocazii avand in vedere ca deja ne-am facut cativa prieteni noi prin Bucuresti, carora le-a placut compania a doua oltence zapacite.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Iubiți ai sorții, amanți ai războiului

Au fost prieteni buni şi-ades şi-au spus nevoia, Amanţi, iubiţi ai sorţii, şi-au dus greul ca fraţi, S-a lepădat de

Guest Post – My future, my choice: partea a-III-a

I-am pus inainte, in paralel, o imagine a viitorului dupa care tanjeam, o familie, liniste, stabilitate, un caine sau doi

A walk to remember (2002)

A walk to remember – Landon Carter şi prietenii săi sunt cei mai cool puşti dintr-un liceu din Beaufort. Poartă


Tags assigned to this article:
hotelhotel bucurestihotel siquahotel weekend

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar