Cea mai buna alegere

Totul se intampla acum cativa ani, mai exact sase ani cand, impreuna cu o prietena, ne-am hotarat sa mergem intr-un miniconcediu, unde credeti? In Bucuresti… Am facut aceasta alegere pentru ca niciodata nu am avut timp sa vizitez locurile frumoase din Capitala aflandu-ma acolo doar in interes de serviciu, de fiecare data. Asa ca de data aceasta ne doream sa vizitam tot ce se poate vizita. Pentru asta insa trebuia sa ne cazam la un hotel Bucuresti fiind plin de hoteluri bune, insa ne-am dorit un hotel care sa fie aproape de majoritatea obiectivelor noastre. Fiindca nu aveam mult timp la dispozitie, trebuia sa ne facem rezervare la hotel pentru weekend pentru ca aveam doar trei zile libere.

GIN70011Asa, pas cu pas, am ajuns la Hotel Siqua, hotel care indeplinea toate cerintele noastre printre care si cea mai importanta dintre toate: se afla la doar doua minute de Opera Nationala, la 19 minute de Palatul CEC, la 12 minute de Palatul Parlamentului, la 30 de minute de Palatul Victoria, la 23 de minute de Centru Vechi, toate aceste fiind locuri in care ne doream sa ajungem..la pas, mai ales in Centru Vechi.

Odata ajunse acolo am ramas mute in fata maretiei si conditiilor excelente di aici. Cred ca este suficicent sa va spun ca inca de la intrare am fost intampinate de un angajat care s-a oferit sa ne duca bagajele. Asa ceva vazusem pana acum numai  in filme si la un moment dat ne simteam chiar stanjenite de situatia in care ne aflam pentru ca noi eram doar doua fete simple din provincie care isi dorisera cu ardoare un miniconcediu la ele in tara.

Pot spune ca a fost cel mai frumos weekend ever si ca viitoarea ocazie pe care o vom avea tot aici ne vom caza, si sigur vor mai fi si alte ocazii avand in vedere ca deja ne-am facut cativa prieteni noi prin Bucuresti, carora le-a placut compania a doua oltence zapacite.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns