Despre Locco!

Salut ! Ma numesc Andrei Sebastian si am 24 ani .  Firul vietii ma adus in mun. Motru unde aici m-am si casatorit si m-am stabilit.

eu-loccoIn primavara anului 2011 se facea oficiala casatoria civila intre mine si Adriana urmand ca la o luna distanta sa vina pe lume si rodul iubirii noastre . Darius-Andrei se numeste si el este bucuria casei!

In luna Octombrie mai precis pe 01-octombrie-2011 am facut si nunta alaturi de ceremonia religioasa, a fost o nunta ca in povesti de 3 zile si 3 nopti ce nu o poti uita! In prezent suntem alaturi de sufletul familiei (Darius) si avem grija sa nu-i lipseasca nimic !

Cam asta ar fi o scurta descriere despre mine si familia mea  dar cum titlul postului spune Despre mine sa nu deviez de la el si sa va mai umplu capul putin cu ceea ce-mi place !

Sunt un tip realist si cand imi pun ceva in minte nu ma las pana nu ajung la performantele dorite!

Nu am sa incep sa va povestesc cum ca-mi plac cartofii prajiti si Coca-Cola de la McDonald’s (nu ca nu ar fi adevarat) dar ar fi o banalitate sa vorbesc despre asa ceva !

O sa incep de unde cu ideea asta cu blogul personal pai…..am avut destule adrese cu fel de fel , articole din show biz,muzica ,film,radiouri,forumuri,wap-chat-uri s.a.m.d. dar ideea cu blogul a venit de la bunul meu prieten Vlad tip cu care m-am zbatut  ceva timp in online cu fel si fel de proiecte care mai de care insa nu au mers si asta m-a determinat sa imi fac si eu un blog personal….adica scriu ce vreau,cand vreau,cum vreau! Nu ma mai stradui sa mai uploadez muzica pentr x si pentru y sau sa stau pana la 5 dimineata sa caut te miri ce film pentru un oarecare , care dupa ce vedea filmul in loc sa-mi aprecieze munca spunea „Auzi fratioare traiasca mata cauta mancatias si tu ho chalitate mai buna si cu subtitrare ca nu am inteles nimic”  si clar ca ma apucau dracii si uite asa am renuntat si la munca „de pomana” ca asa era pana la urma ca practic profitul meu era ZERO 

De la prietenul meu Vlad am intrat pe blogurile altora si am citit si iar am citit posturile celorlalti si practic mi-a placut ceea ce am vazut si mi-am propus sa-mi fac si eu unu’

La mine nu o sa apara prea multe evenimente pentru ca aprape toate zilele trec la fel si uneori chiar fara nimic nou !

Si gata de azi inainte locco.ro va fi noua mea carticica online . Nu ma va mai strsa nimeni cu cerinte din categoria specificata mai in sus si voi scrie exact ceea ce-mi place mie,ca e vorba referitor la un articol pe net ca o emisiune la tv sau un fapt din viata mea aici voi trece cu „stiloul” tot !

Lasă un răspuns