click aici

Combinele frigorifice de la Artic mi-au salvat evenimentul

Combinele frigorifice de la Artic mi-au salvat evenimentul

Stii acel moment cand urmeaza sa fii socru si m-ai ales organizator de nunta, e o responsabilitate mare dar ce nu facem noi pentru copiii nostrii pentru a fi fericiti. Urma sa am marele eveniment peste cateva saptamani asa ca trebuia sa ne mobilizam. Am facut cumparaturile, am inceput sa ridicam cortul sa procuram banci scaune mese si mai ales tonele si tonele de cumparaturi pentru ca nu e usor sa hranesti si bine dispui o multime de oameni.

Produsele frigorifice de la Artic mi-au salvat evenimentul

Se apropia cu repeziciune ziua cu pricina asa ca trebuia sa ne miscam cat mai repede cu putinta. Mancarea era aproape gata cu cateva ore inainte, aranjasem mesele dupa o frumusete rara si inedita, platourile cu bunatati erau gata de servire, totul era aranjat ca la carte de parca era o nunta din povesti doar caleasca cu cai nu aveam si pantofi de sticla. Dar cand credeam ca totul era perfect am constatat ca nu era destul loc pentru a racii bauturile si mai ales tot ce trebuia tinut la rece, asa ca m-am gandit repede mai ales ca eram presat de timpul ce zbura precum o pasare, stiam ca nu am cum si cu ce sa plec acum pana in oras asa ca salvarea mea a fost internetul.

artic

Salvarea mea a fost internetul

Am intrat repede pe un site de incredere unde am inceput sa caut produsele ce aveam nevoie. Imediat am ochit o combina frigorifica ce putea sa imi raceasca cu usurinta stresul si ca bonus inca un congelator de care sa fiu sigur ca va avea loc totul. Le-am explicat ca aveam nevoie ca aveam nunta si nu s apus problema sa ma rezolve imediat. Cand am vazut cum combina salvatoare si congelatorul pretios lucrau mana in mana pentru a-mi salva nunta de la produse calde, m-am bucurat nespus. La venirea musafirilor toti au remarcat mai degraba produsele decat tot efortul nostrum depus pentru aranjamente sau mancare, au preferat sa priveasca cate putin cele doua minunatii, si sunt convins ca daca puneam bilet sau taxa de intrare cred ca faceam si bani in plus pentru cadoul de nunta.

Nu m-a deranjat, mai ales pentru ca toata lumea sustinea ca s-a simtit extraordinar si s-au bucurat mult, plus ca la un moment dat cateva persoane au vrut sa stie de unde am procurat jucariile si daca le-as putea imprumuta sau macar sa poata sa isi i-a chiar daca am preferat sa le dau, nu ma lasa inima sa nu le pastrez asa ca acum se bucura fiul meu la casa lui de ele mai ales ca avea nevoie de unele noi asa ca ceea ce am considerate u initial doar ajutor pentru o zi a a devenit locatar ce urma sa bucure o familie.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Prima amintire

Zambesc.. Imi amintesc cum ma cara mama spre gradinita, in prima zi.. mai mult pe sus decat de buna voie.

The Notebook (2004)

Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei

Regele Arthur

Regele Arthur, legenda sa, este unul din cele mai controversate mistere ale istoriei, o disputa intre cei ce sustin autenticitatea


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte