click aici

Piata muncii in Romania


hrpDin pacate in Romania avem o piata a muncii foarte slaba, majoritatea romanilor fiind someri cu acte. Pe langa acest fapt nefericit pana si metoda de payroll in Romania nu este una foarte buna. Nu stiu daca asa numitul salary calculator ar trebui sa functioneze la fel pentru toata lumea cert este ca este o mare diferenta intre munca si felul in care suntem platiti noi, romanii, si munca si modul de plata din strainatete.

Cred ca niste elemente noi de payroll outsourcing le-ar fi necesare mai marilor nostri.

Chiar vorbeam acum ceva timp cu o prietena din Spania, de fapt fosta mea sefa, si vorbeam despre locurile de munca aproape inexistente in Romania. Cand am intrebat-o cum stau lucrurile la ei mi-a spus ca este si la ei mai putin de munca decat in alti ani insa se plteste mult mai bine decat la noi.

Nu m-a mirat absolut deloc ceea ce mi-a spus pentru ca stiam foarte bine cum stau lucrurile acolo… Stiu insa si cum se munceste in afara.. pretentiile sunt mult mai mari, se munceste mai mult dar mai curat si cu mai mult respect din partea patronilor. Insa salariile sunt pe masura.

In Romania avem nevoie ca piata muncii sa fie revigorata, sa fie cumva pusa pe picioare… insa ca acest lucru sa fie posibil avem nevoie de oameni capabili, oameni destul de curajosi incat sa vina cu idei de schimbare drastice. Ar trebui ca si cei de la noi sa se gandeasca si la nevoile angajatilor nu numai la ale lor. Munca nu a omorat pe nimeni niciodata asa ca as prefera de o mie de ori sa am un loc de munca in care sa muncesc pe branci de dimineata pana seara dar sa fiu platita pe masura in locul unui loc de munca in care lucrez la fel de mult dar sunt platita la jumatate.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Socant: Roman ucis in Italia de catre patru tunisieni

Român din Italia, omorât în timp ce încerca să-și apere soția de patru violatori Dramă cumplită pentru un român în

Top 6 cele mai ieftine destinatii de vacanta din Europa in 2018

Pregatirea vacantei de vara reprezinta o reala bucurie chiar daca destinatia se stabileste cu cateva luni inainte de momentul plecarii.

Vacanta binemeritata

Uite ca a mai trecut un an, au venit din nou sarbatorile, concediile mult asteptate dupa un an lung de


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte