click aici

O zi cu surprize


Pentru început vreau sa va spun ca sunt căsătorit de opt ani și am o căsnicie minunata împreuna cu soția mea și un băiețel care este comoara mea și pentru care aș face orice.

bestkMai era o săptămâna pana ce băiețelul meu implinea 5 anisori și stăteam împreuna cu soția și ne gândeam ce cadou sa ii cumpăram de ziua lui. Vreau sa va spun ca eu de meserie sunt contabil, dar am o pasiune de mic și anume… motociclismul. Se pare ca și fiul meu m-a mostenit, deoarece vedeam ca este atras de motociclete. De exemplu, când intram cu el într-un magazin de jucarii sa ii cumpăr câte ceva, nu punea ochii decât pe motociclete și nu se oprea din plâns pana nu ii cumpăram.

Așa ca de data asta, împreuna cu soția, ne-am decis sa ii cumpăram o motocicleta puțin mai mare, cu care să se poată plimba prin parc sau când ieseam la plimbare. Așa ca după ce l-am dus într-o dimineața la grădinița, am decis sa cutreier puțin orașul în căutarea unei motociclete de copii. Am mers prin toate magazinele care vindeau așa ceva, in special in magazinele in care gaseam jucarii pentru copii de 3 ani si mai mari, m-am uitat și într-un final am pus ochii pe una destul de frumoasa si care credeam eu ca ii va placea pustiului meu. Acest lucru conta foarte mult pentru mine pentru ca era unicul copil și chiar vroiam sa ii cumpăr ceva care sa ii placa.

Tot in acest magazin am gasit si carucioare ieftine asa ca am profitat de ocazie si am cumparat unul pentru sora mea.. voiam sa ii fac o surpriza dat fiind ca mai are foarte putin pana naste si sigur ii va fi folositor.

Așa ca am cumpărat-o și am dus-o la părinții mei, deoarece am vrut sa i-o daruiesc exact în ziua când implinea 5 anisori. Săptămâna a trecut pe nesimtite și a venit ziua în care fiul meu implinea 5 ani. I-am dăruit acea motocicleta și vreau sa va zic ca a fost foarte entuziasmat și ca de atunci nu se mai da jos de pe ea, face toată ziua ture cu ea prin casa și nici afara nu iese fără motocicleta lui.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ce verificari trebuie cerute la service?

Orice automobil, fie el nou sau vechi, ajunge la un moment dat in service. Cel mai optimist scenariu este cel

Flori

Din pacate, exista si evenimente neplacute in viata fiecaruia dintre noi si suntem nevoiti sa apelam la serviciile unei florarii,

Ce hrana oferiti hamsterului dvs?

Am avut in ultimii ani in jur de 4 hamsteri. Dupa cum stiti acestia au durata de viata scurta, cativa


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte