click aici

Vacanta in Buenos Aires


Buenos Aires,denumit Parisul Americii Latine si capitala mondiala a tangoului, in care numele inseamna ”vanturi bune” in spaniola. In afara de Rio de Janeiro, Buenos Aires este cel mai interesant oras din America de Sud. Este urias, iar cele 48 de cartiere se numesc barrios si aproape fiecare dispune de propria personalitate. Cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, Buenos Aires aminteste de Paris sau Barcelona. Acest lucru nu este de mirare, majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai imigrantilor europeni. Puteti vizita Catedrala Metropolitana din Buenos Aires ce poate fi gasita in centrul orasului, in Plaza de Mayo, Parana Delta este un loc plin de verdeata si salbaticie, foarte aproape de iesirea din oras, iar Tamaiken Park este o gradina zoologica uriasa. Nu este alta optiune de drum spre Buenos Aires in afara avionului. Cel mai mare aeroport din oras, dedicat zborurilor internationale, este Ezeiza, unde probabil vei ateriza si tu.

Va recomand bilete de avion Amman si bilete de avion New York!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum iti dezvolti copilul?

Chiar daca multi dintre noi inca nu am ajuns la varsta la care sa avem copii, trebuie sa stam un

Angajari videochat ! Da start carierei tale

Angajari videochat poate fi solutia ta financiara. In acest moment in Romania, videochatul este cea mai simpla si banoasa solutie

Totul este despre bani

In ziua de astazi totul este despre bani. Avem nevoie de bani pentru orice, dar nimeni nu are suficienti. Cel

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte