click aici

Vacanta in Buenos Aires


Buenos Aires,denumit Parisul Americii Latine si capitala mondiala a tangoului, in care numele inseamna ”vanturi bune” in spaniola. In afara de Rio de Janeiro, Buenos Aires este cel mai interesant oras din America de Sud. Este urias, iar cele 48 de cartiere se numesc barrios si aproape fiecare dispune de propria personalitate. Cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, Buenos Aires aminteste de Paris sau Barcelona. Acest lucru nu este de mirare, majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai imigrantilor europeni. Puteti vizita Catedrala Metropolitana din Buenos Aires ce poate fi gasita in centrul orasului, in Plaza de Mayo, Parana Delta este un loc plin de verdeata si salbaticie, foarte aproape de iesirea din oras, iar Tamaiken Park este o gradina zoologica uriasa. Nu este alta optiune de drum spre Buenos Aires in afara avionului. Cel mai mare aeroport din oras, dedicat zborurilor internationale, este Ezeiza, unde probabil vei ateriza si tu.

Va recomand bilete de avion Amman si bilete de avion New York!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Galaxy Note 20 – data lansarii, pret si fisa tehnica

  La fel ca in fiecare an, Samsung va lansa noua sa serie de Galaxy Note in al doilea trimestru,

Vizita la stomatolog

Odata cu sarcina, o femeie pierde foarte mult calciu, pentru ca il ia copilul, cel putin asa se spune. Si

The Haunting in Connecticut

Bazat pe o poveste reală, filmul „The Haunting in Connecticut” este un horror în centrul căruia se află familia Campbell,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte