Cat de importanta este apa curata pentru noi

apa-curata

Beneficiile apei curate influenteaza viata zilnica a copiilor si a adultilor dar si calitatea vietii intr-o comunitate de generatii viitoare. Problemele apar si atunci cand nu consumam suficienta apa. Multe probleme de sanatate pot fi evitate daca avem un plan de consum al apei zilnice. Printre beneficiile consumului regulat de apa curate se numara si:

– Consumul de apa duce la eliminarera deseurilor din corpul nostrum.
– Apa este un mediu de transport pentru substantele nutritive pe care le au corpurile noastre.
– Temperatura corpului (transpiratia) este reglata in functie de cantitatea de apa disponibila in corpul nostru.
– Apa regleaza de asemenea si echilibrul PH-ului si sustine o multitudine de procese fiziologice.
– Hidratarea poate ridica nivelul energiei si poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap.
– Deshidratarea severa provoaca o multitudine de probleme de sanatare printre care se numara si oboseala, depresia, diabetul, tensiunea arteriala crescuta si pierderea de energie.

Apa adecvata pentru consumul uman trebuie sa fie curata si clara, cristalina, aceasta nu trebuie sa aiba miros de niciun fel, sau culoare ciudata, lucruri care descurajeaza oamenii sa consume respectiva apa. Oamenii trebuie sa isi doreasca sa consume acea apa inca de la prima vedere, si sa aiba incredere ca acea apa este una curata.

Accesul la apa curata deschide o lume a posibilitatilor de dezvoltare a comunitatii. Fara apa curata, cel mai simplu element al vietii, toate celelalte eforturi de dezvoltare se vor lovi ca intr-un zid. Igiena este legata de o sursa de apa, creeaza o sanatate durabila a comunitatii si o crestere de dezvoltare umana sustinuta.

Actul simplu de spalare pe maini cu sapun, poate reduce incidenta bolii diareice. Cand este cuplata cu utilizarea unei instalatii sanitare adecvate, apa poate face minuni pentru sanatate celor care o consuma si o folosesc.

In prima faza, se foloseste filtrul de apa Big Blue, un filtru care se amplaseaza pe teava principala de intrare a apei in locatie. Imediat dupa el, se instaleaza o statie de dedurizare a apei, iar intr-un final, se aplica un filtru de osmoza inversa, iar din tot acest proces prin care apa trece, rezulta o apa pura si cristalina, tocmai buna de consumat atat pentru oameni cat si pentru electrocasnicele care folosesc apa in locatia respectiva.

Pentru o apa curata in casa, avem nevoie de sisteme complexe de filtrare a apei, iar una dintre solutiile optime pentru acest lucru le gasim la filtro.ro, magazin specializat pentru filtre si alte multe alte accesorii necesare pentru o apa curate in casa sau locatia dvs.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns