Pasiune ca-n filme

Recunosc, sunt vinovata, iubesc filmele de dragoste, ma topesc atunci cand vad scene de iubire sincera, adevarata insa… imi plac si filmele de dragoste combinate cu actiune. Actiune in ce sens? Acea actiune pornita din iubire, pasiune…

Poate veti spune ca ma uit cam mult la televizor si ca deja amestec realitatea cu fictiunea si invers. Tin sa va spun ca va inselati, desi sunt o mare iubitoare de filme de acest gen niciodata nu am incurcat realitatea cu ceea ce am vazut in filme. Am insa o prietena care a incercat mereu in relatii sa puna in practica ideile din filme.

spyshopDe pilda, ultima relatie a avut un final tumultuos, pornit de la niste scene de urmarire ca-n filme. Ce-a facut nebuna mea de prietena? Pai a intrat ea pe internet si a cautat microfoane spion ca acelea din filme si din reality show-urile binecunoscute si le-a montat pe unde prietenul ei nu s-ar fi gandit niciodata sa le caute.

Si uite asa trece o zi, trec doua zile…trec trei zile si..nimic. Prietenul ei nu facea nimic care sa-i trezeasca suspiciuni. Totul pana intr-o zi cand… il susrprinde vorbind la telefon foarte afectuos cu o domnisoara. Si sta ea zapacita si asculta, si analizeaza si ajunge ea la concluzia ca iubitul ei vorbea la telefon cu verisoara ei. Din cate stia ea cei doi nu erau prieteni atat de apropiati incat sa isi permita apelative de genul „draga mea” si asa mai departe…

Decide sa nu ia atitudine deocamdata si sa astepte sa vada daca scena se repeta… Mai trec cateva zile in care nu se intampla absolut nimic….pentru ca mai apoi, scena sa se repete. Prietena mea nu stie ce sa creada asa ca decide sa il urmareasca si surpriza, nu vede nimic suspect. Asa ca intr-o seara ii face o vizita neanuntata prietenului ei. Si ce credeti ca gaseste ea la el acasa? O masa aranjata ca pentru o cina romantica in doi. El, foarte galant, o invita la masa… Seara decurge perfect cand, la un moment dat, el se ridica brusc si merge glont spre microfonul spion pus in firul unei flori ornamentale din camera. Ia floarea cu pricina si i-o ofera…cand, ce sa vezi? Scoate firul din codita florii si il bufneste rasul..

Va dati seama ca toate conversatiile lui afectuoase erau de fapt intentionate pentru ca el descoperise demult microfonul. Neincrederea ei l-a deranjat la inceput insa mai apoi si-a dat seama ca fata actionase astfel pentru ca il iubea cu adevarat. Au trecut peste acest incident si astazi, din vorba in vorba si-au amintit de acel moment. Ce le-a declansat amintirea? Rugamintea unei prietene comune de a intra pe SpyShop si sa ii comande si ei un reportofon digital pentru ca avea de gand sa ii joace o festa iubitului ei… Ce spuneti? Se va repeta istoria?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns