Gand din suflet

gand

Lucian Blaga spunea: Inalta-te fara sfarsit, ca sa nu descoperi niciodata ce vezi! Cu gandul asta doresc sa-mi incep ziua, incepand de maine!!

Gand din suflet

 1. Arunc aici gandul regretului..sa-l iau de fiecare data cand intentionez sa ma mai „joc”..
 2. Acelasi „azi”… Aceleasi simtaminte si cioburile tandarilor fericirii dorite… Niciodata nu voi inceta sa iubesc…
 3. Ganduri ce mocnesc si ganduri ce nu le putem uita, fac parte din noi si viata….sper sa pot uita.
 4. Un gand de TU si un gand pentru departe. Un gand de priviri ce se gasesc si un gand de bucurie. Un gand ramas aici,, langa celelalte, si gandu-mi ramas mereu la tine.
 5. Doar am promis de ieri! Ma inalt si-astept cuminte pe veranda rece, tragand adanc dintr-o tigara, sa fiu invaluit de blandetea noptii-o bucurie de care n-o sa ma satur niciodata, imi da un delicios simtamant de tihna, de liniste, o liniste activa, fascinanta, care-mi pastreaza creierul alert si simturile vii.. Si-n urma… hau.. gol si nimic!
 6. Un gand ce sigur il voi lua mereu..e imposibil sa nu..! Mi-ai spus: ” Esti fericit? Vad ca porti inel.. Am inteles, voi trage dunga peste nadejdea inutila.. fa la fel.
  Nu, nici un cuvant nu-mi spune ca-i o forma.
  Cunosc insemnatatea ei deplina.
 7. Stiu, voi aveti in viata, alta norma.
  Eu insa-n fata normei nu ma-nchin!
  N-am sa te cant in versuri niciodata..
  Mai mult, in drumul tau nu am sa ies.
 8. Nu-ti fa reprosuri, nu esti vinovata!
  Si n-am sa spun ca nu m-ai inteles.
  A fost desigur, numai o greseala.
  Putea sa fie mult, nimic n-a fost…
 9. Nu te mai cant in versuri niciodata..
  Mai mult, in drumul tau nu am sa ies..
  Nu-ti fa reprosuri, nu esti vinovata ..
  Si n-am sa spun ca nu m-ai inteles… Un gand ce renaste azi la fel de inutil ca si precedentul. Ramai aici!
 10. Un gand cu care ma trezesc in fiecare dimineata..sa uit ca te-am cunoscut..sa uit ca am fost amandoi..sa uit ca esti Tu, cand te aud..sa uit ca datorita Tie m-am schimbat atat de mult (in bine). Sa uit cand ma priveai in ochi si plangeai. Sa uit tot ce m-ai facut sa traiesc..sa uit ca viata ne-a jucat o farsa..sa uit ca inca existi in sufletul meu. Poate intr-o zi voi reusi dar, pentru moment e doar un gand ce-l las aici..pentru ca a te uita e mai presus de mine.

gand

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

12 thoughts on “Gand din suflet

 1. Si peste mari si tari imi zboara iarasi gandul! Ma enerveaza..ca nu-l pot controla! Nu vreau sa-l duc la bun sfarsit..vreau sa-l ingrop! Definitiv sau pe moment? Nu stiu..Cand voi sti? Nu stiu..De ce nu stiu? Nu stiu!!!!

 2. Exista un timp pentru fericiri, un alt timp pentru tristeti, un timp pentru fiecare si un timp pentru… a nu mai avea timp. Gandul pe care il las aici? Poate a venit timpul sa ma prefac ca nu existi. 🙁

 3. Gand de luni dimineata! Capul sus, hera! Zambetul larg si privirea spre soare! Si….ia cate putin din fiecare, ce-i mult face rau la stomac…

 4. Iarasi luni…cate au fost si cate vor mai fi de „luni”…Imi las gandul aici…Dar care gand?…Am atatea ganduri…Gandul ca va fi mai bine si pentru mine…poate…cu toate ca…As vrea sa le las toate aici dar nu pot…Gandul ca poate era mai bine sa nu am inima il las aici…dar e un gand…pentru ca o am….Sus…merg mai departe…:)

 5. Tin sa ma felicit! Am reusit intr-o secunda sa alung un gand nebun..tentant..pacatos si parca dulce..Apoi, dupa ce m-am facut ca uit de acesta, buff!! Alt gand..vechi, dureros si parca ucigator..Trebuie sa-mi aduc aminte cine sunt. Sau nu?

 6. Ganduri bune zilei de astazi… Cine sunt sau cine am fost? Trecutul isi scalda durerile in mine, impiedicandu-ma sa visez, sa fiu. Cine sunt, ori cine am fost?

 7. De ce iubirea mea? Cand voi intelege de ai facut ceea ce ai facut…m-ai lasat fara sperante fara viitor numai cu fantomele amintirilor ce-mi bantiuie visele…ganduri fara noima intrebari fara raspuns…pana cand Doamne?

 8. Ai dreptate, dragoste, ai dreptate… E gandul cu care imi inchei aceasta zi. Alaturi de gandul dorului, al iubirii ce ti-o port si fiinta mea de fum…

Lasă un răspuns