A fost de vis

la cort

Era o zi insorita de vara. Doar ce ma trezisem si imi serveam cafeaua de dimineata, cand imi suna telefonul. Am raspuns, la celalalt capat al liniei era un vechi prieten, stabilit in stainatate, cu care nu mai avusesem ocazia sa vorbesc de cativa ani buni. De fapt, era un prieten cu care si copilarisem si am fost ca fratii pana cand drumurile noastre s-au separat.

la cort

El a ales calea strainatatii, eu am decis sa urmez o facultate si sa imi construiesc o cariera in tara noastra. Ma sunase sa imi spuna ca ii era dor de mine si ca mai are sa imi dea inca o veste. Mi-a spus ca era de cinci ani impreuna cu o fata pe care a cunoscut-o acolo, si ea tot de origine romana si ca vestea cea mare este ca o sa se casatoreasca cu ea, iar nunta avea de gand sa o faca in tara. Mi-a mai spus ca are de gand sa faca o nunta mare si ca ar vrea ca ea sa aiba loc in satul unde s-a nascut, deoarece bunicii lui aveau o curte destul de mare si incapatoare si ar fi scutit si ceva bani.

Deci era vorba despre o nunta la cort si ar fi fost prima nunta de acest gen la care as fi participat. De fapt, ma mai sunase cu un scop pe care mi l-a spus ulterior. Cum eram singurul lui prieten de acasa la care putea sa apeleze, m-a rugat frumos s ail ajut la organizarea nuntii. Adica eu sa ma ocup de organizare, iar el sa imi trimita banii pentru a achita sumele. Era prietenul meu cel mai bun si vroiam sa il vad asezat la casa lui si fericit, asa ca nu puteam sa il refuz si am acceptat. Primul lucru de care trebuia sa ma ocup era inchirierea unui cort. Nu aveam nicio idee, nu mai fusesem pus niciodata intro astfel de situatie. Nu aveam decat sa caut ceva pe internet. M-am asezat in fata calculatorului si am intrat pe Google unde am dat o cautare dupa cuvintele “inchirieri corturi pentru nunti”.

Cand am vazut o sumedenie de rezultate, m-am mai linistit putin. Am ales unul dintre site-urile acestor firme care inchiriau corturi de nunti, deoarece preturile mi se pareau mai acceptabile, iar corturile mai moderne. I-am contactat pe cei de acolo si le-am comunicat toate datele cerute de ai, adica marimea cortului, locatia, ziua nuntii etc.Problema cu cortul o rezolvasem, iar celelalte detalii legate de nunta au fost mai simple de rezolvat. Cu pasi repezi a venit si ziua nuntii. Totul a fost minunat, toti invitatii s-au distrat pe cinste. Nunta a fost una de poveste.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “A fost de vis

  1. Citind aceste randuri mi-am amintit de prima nunta din viata mea, la care am participat. Era tot la cort, dar din prelata de vagoane…Ei, alte vremuri!

Lasă un răspuns