Intre prieteni

Am foarte multi prieteni si in fiecare seara ne intalnim la cate unul dintre noi acasa si jucam diferite jocuri. De exemplu, acum doua seri ne-am intalnit la mine acasa toti prietenii, si baieti si fete si ne-am distrat de minune, ca de obicei.

Am inceput cu un joc de poker pe jetoane, iar dupa ce spiritele s-au incins,deoarece alcoolul incepuse sa isi spuna cuvantul, putin am inceput sa jucam septica pe porunci. Si cum berea nu mai intra fara o pizza, in fiecare seara cand ne intalnim obisnuim sa mancam pizza, am decis sa comandam cateva pizza. Si cum niciunul dintre noi nu aveam numarul de telefon de la nicio pizzerie, am decis sa cautam pe internet.

Fara sa mai stam pe ganduri am deschis laptopul si am dat o cautare rapida dupa cuvintele „livrare pizza la domiciliu” si slava Domnului rezultatele au fost destul de multe, deci aveam de unde alege. Am intrat pe unul dintre multele rezultate aparute la sectiunea comenzi pizza, de unde am luat numarul de telefon. Pe site scria ca aceasta firma face livrare rapida de pizza la domiciliu, lucru care ne-a bucurat si mai mult deoarece niciunul dintre noi nu mai aveam rabdare sa asteptam. Am sunat la aceasta firma, am comandat pizza, iar dupa aproximativ o ora, baiatul de la pizza deja suna la usa.

Am facut repede cheta pentru a plati pizza si pentru bacsisul baiatului care ne-a livrat-o. Apoi, ca de obicei, seara a decurs minunat si ne-am distrat de minune impreuna. Aceste lucruri au devenit deja o obisnuinta pentru noi.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns