Totul este despre bani

In ziua de astazi totul este despre bani. Avem nevoie de bani pentru orice, dar nimeni nu are suficienti. Cel mai simplu mod de a face bani este creditul. De ce? Pentru ca e rapid si avantajos.

transilvaniaMai ales daca vrei sa iti deschizi o firma, dobanda la credite este atat de avantajoasa, incat ar fi pacat sa amani deschiderea unei firme si sa pierzi eventualul profit, doar pentru ca exista dorinta de a nu lua un credit. Oamenii in general, la noi, nu prea au incredere in banci. Pentru mine, motivul, este un mister. Banca nu te fura, iti spune conditiile in fata, tare si clar. Daca spui ca esti furat sau se intampla ceva, atunci cu siguranta este din vina neatentiei tale. E adevarat ca unele banci au obiceiul de a spune detaliile mai incurcat sau mai rapid, dar e dreptul fiecaruia sa ii rugam sa repete sau sa le citim chiar noi.

Multe persoane isi iau credite pentru nevoie personale, o excursie, o masina, o dorinta oricare ar fi ea.Desi nu sunt genul care sa se intinda la asemenea credite, cred totusi ca e o idee buna pentru acele persoane care nu mai vor sa astepte.

Cu toate aceste crize care au trecut, numarul persoanelor care au luat un credit pentru a cumpara o casa a crescut, desi in general a fost lipsa de bani. De ce? Datorita faptului ca au scazut preturile, mult, in unele locuri chiar foarte mult. Daca ar fi fost cazul sa imi iau un apartament, probabil in acea perioada as fi incercat si eu. Acum deja s-au scumpit toate. Si chiriile au crescut foarte multe. Din ce in ce mai multi studenti se plang de acest lucru, dar stiti cum e. Daca nu ai bani, stai acasa. Pana la urma facultatea e ceva facultativ.

In concluzie pot spune ca un credit este foarte util persoanelor care au cu adevarat nevoie de el, pentru restul, poate fi doar o problema in viitor. Nu e bine sa abuzam de banii pe care nu-i avem si intotdeauna trebuie sa calculam daca renteaza un credit sau nu.

Credite se pot lua din multe locuri, mai mult sau mai putin sigure. Eu unul as prefera o banca, ca si Banca Transilvania.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.