Masajul erotic, o arta

Daca pana acum am vorbit despre motoare electrice, masini, constructii partea bruta din viata oamenilor, partea barbateasca… cred ca a venit vremea sa vorbim despre un subiect destul de delicat si considerat de multi ca fiind tabu: masajul erotic si saloanele de masaj erotic.

Masajul erotic sau masajul senzual presupune utilizarea unor tehnici de masaj pentru a obtine sau a spori excitatia corporala. Masajele au fost folosite in scopuri medicale o foarte mare perioada de timp iar utilizarea lor in scopuri erotice are o istorie lunga de asemenea. Astazi, masajul erotic este folosit de unii oameni ocazional ca o parte din actul sexual, fie ca preludiu sau ca act sexual final. Masajele erotice au de obicei masaje in zonele erogene ale corpului pentru a creste excitatia corporala.

Masajul erotic, cat si toate acele tehnici de masaj erotic reprezinta o arta

O gama larga de carti de masaj erotic, video, accesorii si lubrifianti sunt comercializate pentru uzul personal, privat.

 Stiati ca? 
In traditia medicala occidentala, masajul genital la o femeie , dus la orgasm, provocat de un doctor sau o moasa a fost un tratament standard pentru isteria de sex feminin, o boala considerata comuna si cronica la femei. In anul 1653, Pieter van Foreest folosea tehnici de masaj erotic pentru a trata o boala numita „boala junter” pentru a duce femeia la „paroxism isteric”

Masajul a jucat intotdeauna un rol foarte important in vietile oamenilor, tocmai de aceea, azi, lumea lasa inhibitiile deoparte si apeleaza la saloane de masaj erotic pentru relaxare totala. Salonul de masaj erotic  priveste masajul ca pe o arta, intr-un mod absolut pozitiv. Masajul este facut doar de femei si este dedicat in exclusivitate barbatilor, depinzand totul de dorinta lor.

In astfel de saloane oricine le calca pragul este considerat special, orice barbat are parte de compania femeii visurilor lui, cea mai frumoasa, pentru el. Cele mai frumoase femei va astepata sa va redescoperiti pasiunea si, tot ele, va vor transforma in cel mai fermecator barbat.

Saloanele de masaj erotic ofera clientilor momente unice, momente de placere si relaxare totala.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Masajul erotic, o arta

Lasă un răspuns