click aici

Masajul erotic, o arta


Daca pana acum am vorbit despre motoare electrice, masini, constructii partea bruta din viata oamenilor, partea barbateasca… cred ca a venit vremea sa vorbim despre un subiect destul de delicat si considerat de multi ca fiind tabu: masajul erotic si saloanele de masaj erotic.

Masajul erotic sau masajul senzual presupune utilizarea unor tehnici de masaj pentru a obtine sau a spori excitatia corporala. Masajele au fost folosite in scopuri medicale o foarte mare perioada de timp iar utilizarea lor in scopuri erotice are o istorie lunga de asemenea. Astazi, masajul erotic este folosit de unii oameni ocazional ca o parte din actul sexual, fie ca preludiu sau ca act sexual final. Masajele erotice au de obicei masaje in zonele erogene ale corpului pentru a creste excitatia corporala.

Masajul erotic, cat si toate acele tehnici de masaj erotic reprezinta o arta

O gama larga de carti de masaj erotic, video, accesorii si lubrifianti sunt comercializate pentru uzul personal, privat.

 Stiati ca? 
In traditia medicala occidentala, masajul genital la o femeie , dus la orgasm, provocat de un doctor sau o moasa a fost un tratament standard pentru isteria de sex feminin, o boala considerata comuna si cronica la femei. In anul 1653, Pieter van Foreest folosea tehnici de masaj erotic pentru a trata o boala numita “boala junter” pentru a duce femeia la “paroxism isteric”

Masajul a jucat intotdeauna un rol foarte important in vietile oamenilor, tocmai de aceea, azi, lumea lasa inhibitiile deoparte si apeleaza la saloane de masaj erotic pentru relaxare totala. Salonul de masaj erotic  priveste masajul ca pe o arta, intr-un mod absolut pozitiv. Masajul este facut doar de femei si este dedicat in exclusivitate barbatilor, depinzand totul de dorinta lor.

In astfel de saloane oricine le calca pragul este considerat special, orice barbat are parte de compania femeii visurilor lui, cea mai frumoasa, pentru el. Cele mai frumoase femei va astepata sa va redescoperiti pasiunea si, tot ele, va vor transforma in cel mai fermecator barbat.

Saloanele de masaj erotic ofera clientilor momente unice, momente de placere si relaxare totala.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Iubiți ai sorții, amanți ai războiului

Au fost prieteni buni şi-ades şi-au spus nevoia, Amanţi, iubiţi ai sorţii, şi-au dus greul ca fraţi, S-a lepădat de

Ce poti face in Viena de Craciun

Daca nu vreti sa ramaneti in tara de Craciun, dar nici nu vreti sa obositi admirand ofertele comerciantilor in cele

Un cadou de… sezon

Se apropia ziua de nastere a sotiei mele si aveam de gand sa ii fac un cadou. M-am gandit sa


1 comment

Write a comment
  1. Oana
    Oana 25 September, 2017, 09:24

    Foarte bun articol, traim niste vremuri in care este bine sa fim open-minded.

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar