Interiorul era, wowwww

Săptămâna trecută am trecut pe la un vechi prieten, nu mai vorbisem cu el de ceva vreme, iar acum din diverse motive m-a contactat. Am fost la el acasă și ce pot să spun, am rămas plăcut impresionat. Exteriorul casei nu era ceva special, o vopsea așa spre gri și atât. Interiorul era, wowwww. Mobila la comandă a spus, superbă. E o combinație ce pare modernă, dar de asemenea retro. Design-ul interior e o pasiune de-a mea, iar amenajările din casă cam descriu proprietarul.

retroMobila era puțină, precum îmi place, dar cu modele. Nu ceva în genul acela de îți întoarce privirea, ci ceva cu bun gust, care te obliga să te uiți insistent. La fel pot spune și despre draperii, sau canapea. Mi-a spus că le-a luat recent, de pe www.retroboutique.ro, atât mobila, cât și draperiile. De canapea nu a zis nimic, o fi fost mai veche? Dar totuși arăta bine.

Acum mă gândesc și eu la câteva schimbări, m-a molipsit. Era o casă atât de perfectă, mă gândesc cum reușește să mai iasă din ea. În niciun album nu am văzut un design interior ca al său, sunt curios de unde s-a inspirat. Sau poate o fi nimerit din greșeală o asemenea perfectiune? M-am uitat mai mult pe acel site și mi-au venit câteva idei, dacă aș avea o casă spațioasă ca a lui, cred că aș reuși ceva mai frumos, dar totul rămâne doar la idee, din păcate.

Sunt foarte greu de mulțumit, caut întotdeauna mai mult, întotdeauna se poate mai mult. Acum nici nu mai prea sunt mulțumit de propriul apartament, dar nu pot să spun nimic rău de el, e al meu. Mă gândesc totuși la unele combinații, culori, forme, e cam greu deoarece nu am atât spațiu pe cât mi-aș dori, iar dacă e să schimb ceva și casa va deveni prea plină, cu siguranță mă va deranja, nu îmi va plăcea.

Aceasta e o dilemă fără sfârșit pentru mine, pot sta gândindu-mă la asta zile în șir, degeaba. Nu voi face schimbarea, poate din motive financiare, poate din cauza spațiului, greu de împăcat ambele în cazul meu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.