Pasiune pentru tehnologie

Sunt pasionat de tehnologie. Prea scurt? Sunt pasionat de calculatoare, telefoane și tot ce ține de acestea. A fost dragoste la primul click. Cred că prin clasa a 2-a am avut primul meu calculator, un 3 86. Cu 2mb ram, hdd de 300mb, ce să mai, superb. De-atunci am tot făcut upgrade, am ajuns până la sisteme high end. Acum, am mai lasat-o mai moale, chiar si un i5 se descurcă bine la toate.

Ultima oară când am luat un nou calculator, pe piese desigur, l-am comandat on-line, de pe site-uri de specialitate, gen stradait.ro. A venit acasă, totul perfect. Înainte de asta, cred că am petrecut două săptămâni căutând informații despre procesoare, plăci video, surse, rami.. Am aflat o grămadă de lucruri, rămăsesem în urmă cu noutățile. Dacă văd ceva, sigur îl vreau, așa că am ales să o las mai moale cu hardware-ul, după ultimul upgrade.

stradaDupă ce am căutat informațiile și am pregătit sistemul în coș, a apărut o altă problemă, carcasa. Erau atât de urâte cele ieftine, încât am fost obligat să mă uit și la cele care îmi depășeau bugetul. Ca noroc că am prins o carcasa frumoasa cu 40% reducere următoarea zi și am și dat comanda.

În 24 de ore au venit toate, toate bune și frumoase. Le-am aranjat în carcasă, am tras cablurile prin spate ca să nu atârne toate în față și să treacă aerul mai ușor. Nu sunt pasionat de aranjarea calculatorului astfel încât să nu se vadă cablurile deloc, așa un pic le trag, să nu creeze probleme.

L-am pornit, l-am încercat în câteva jocuri și totul arată perfect. Sunt foarte mulțumit de el, înca îl am, încă mai am garanșie la anumite piese, dar nu cred că vor fi probleme în viitor. Am luat și un monitor pentru el, e așa mai mărișor, de 27 de inch. Lumea zice că e prea mare, adevărul e că acele persoane se iau după alte persoane la fel de puțin cunoscătoare, astfel propagându-se o idee greșită.

Jocurile merg și se văd superb, cu greu rezist în sesiune departe de calculator, dar e nevoie să iau examenele..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.