Aventura spaniola

CURATENIE_PROFESIONALAMi s-a ivit ocazia acum doi ani sa merg in afara tarii, mai exact în Spania. Sotul meu era la munca acolo și am mers la el. Inițial hotărâserăm sa stau o luna, maxim doua, apoi sa ne întoarcem amândoi acasă. Insa socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg niciodată. Dupa o luna de ședere acolo, m s-a ivit ocazia unu loc de munca.

Am hotărât sa îl accept, voiam sa lucrez pana în perioada sărbătorilor și apoi sa plecam în România. Sa nu va gândiți ca am lucrat în vreo firma mare. Nu… am lucrat pentru o firma de curățenie care, printre altele, se ocupa și cu acea curățenie birouri în unele dintre cele mai mari firme din zona.

Nu îmi este rușine sa recunosc… nu as avea de ce pentru ca este o munca cinstita. Ma trezeam dimineața la ora 4 pentru ca la ora 5 trebuia sa ajungem la una dintre firme sa facem curățenie, pana la ora 7 trebuia sa terminam… Acest lucru se întâmpla în fiecare zi, mai puțin sâmbăta și duminica.

Mai apoi mergeam la alte firme și tot asa… Dupa amiaza aveam de făcut curățenie în primărie , scoli și grădinițe. Deși de multe ori spuneam ca nu mai pot trebuia sa continui dacă voiam sa câștig un ban. Eram plătita în funcție de orele pe care făceam, 8 euro pe ora, acum doi ani. Am lucrat cinci luni acolo, pana în decembrie când am hotărât sa ne întoarcem acasă.

Nu regret ca am lucrat în acest domeniu și nu îmi va fi rușine niciodată sa recunosc… Am muncit din greu, aveam momente când  ziceam gata, nu mai pot, însa îmi reveneam și o luam de la capăt a doua zi.

Powered by Seomonitor

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Aventura spaniola

Lasă un răspuns