O fire introvertita- cele patru avantaje pe care ti le aduce bloggingul

Iata un subiect destul de interesant- persoanele introvertite sunt facute ele pentru un blog?

Cei care au o fire mai introvertita nu pot sa se exprime foarte usor in public si nu prea apreciaza contactul cu celelalte persoane. In acest caz, este o idee buna sa tiu un blog? Da, de o mie de ori, Da. Vei afla si de ce in acest articol.

Cei care au o fire mai introvertita prefera sa lucreze singuri. O persoana care este introvertita nu functioneaza la fel ca si una extrovertita in ceea ce priveste modul in care gandesc acestea.

Lucrand singur, acesta nu se izoleaza de ceilalti, ci reuseste mai bine sa optimizeze reflexia pentru a fi mai eficient. Atunci cand o persoana introvertita lucreaza singura, aceasta poate sa ajunga la un maximum de concentrare.

Sa lucreze singure, de la ele acasa, este un lucru atragator pentru foarte multe pesoane. Dar pentru un introvertit, a lucra singur de acasa, principalul motiv care il va ajuta sa fie eficient este faptul ca este departe de zgomotul din jur. Cum nu exista nici un zgomot, nimeni care sa il deranjeze, un introvertit nu isi va peirde energia.

O persoana introvertita adora sa reflecteze la unele idei mai profunde. Persoanele care sunt mai introvertite nu pot sa gandeasca atunci cand se precipita. Dar nu le plac nici ideile care sunt mai superficiale.

De exemplu, vremea de afara sau prietenii nu sunt deloc subiecte mai profunde. Sau toate lucrurile ce se pot regasi in banalitatile conversationale. In consecinta, aceste subiecte nu se pot aprofunda.

Interesul unui blog pentru o persoana introvertita este ca poate sa aleaga subiecte de predilectie. Un introvertit va fi in acest caz stapanul articolelor sale si ca isi poate asterne gandurile in scris prin intermediul blogului.

O persoana introvertita adora sa practice activitati creative. Scrisul permite reflectarea la subiecte mai profunde dar face parte si din categoria activitatilor creative. Si cei care sunt mai introvertiti, adora asta! Tot ce poate sa le preocupe spiritul si le da o senzatie de implinire poate sa fie o sursa incredibila de energie pentru ei.

O persoana introvertita poate sa spuna cu adevarat exact ce simte pe blog. Da, si introvertitii au o multime de lucruri de spus. Chiar daca nu se simt foarte bine in comunicarea orala, se simt foarte bine in comunicarea scrisa. Sa impartaseasca gandurile si ideile lor in scris reprezinta cea mai buna arma pentru o persoana introvertita.

Cu alte cuvinte, persoanele care sunt introvertite au o capacitate incredibila de a comunica, daca se folosesc de instrumentele si mijloacele potrivite. In acest fel, isi vor putea expune sau impartasi ideile sau gandurile fara sa fie intrerupti. Nu isi vor mai pierde energia cu anumite persoane pentru a le face sa isi schimbe parerea si vor reusi sa inlature orice prejudecata sau idee preconcepute cu privire la persoanele introvertite. Pe Internet, sunt cele care pot lua cuvantul si sa se exprime in voie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns