click aici

Preturi bune la inchirierile auto


Niciodată nu am realizat cât de importantă poate fi o mașină, cât de mult ne ușurează munca, sau ce beneficii ne poate aduce. Abia după ce am luat carnetul de șofer am realizat toate acestea. Cu mașina poți merge oricând, oriunde. Nu depinzi de autobuse, care se întâmplă să întârzie și câte 30 d eminute. Dacă mergi undeva unde nu e permis să întârzii, zilnic, e destul de obositor sa pornești cu o oră mai devreme..

Poate că e mai scump cu propria mașină, poate că nu e bine pentru mediu, poluarea fiind deja o problemă cunoscută, dar dacă ai mașină, folosește-o. Nu degeaba sunt atâtea firme de rent a car lângă aeroporturi, oamenii care au locuri de muncă ce necesită deplasări, știu deja aceste beneficii. Cu cât e mai mare aeroportul, cu atât sunt mai cunoscute firmele, precum fmnrent.com. Ca să nu zic și de posibilele probleme cu taximetriștii, care pot cere de câteva ori mai mult decât taxa obișnuită pe kilometru, străinilor ce nu cunosc tarifele.

fnmr

Gama de mașini este variată, de la popularul Logan, la BMW, Audi, Peugeot. De la mașini de lux, la dubițe. Partea cea mai bună e că, la cele mai bune firme, mașina te așteaptă cum ai coborât din avion și programul e nonstop. La mașină nu e limită de kilometri, de-asemenea este adusă și ridicată gratuit. Singura condiție e ca rezervarea să se facă cu 48 de ore în avans. Prețurile sunt în general bune, deci nu e o problemă.

Eu încă nu am avut ocazia să merg cu o mașină închiriată, cel puțin nu de mine, dar poate în viitor voi avea ocazia și nevoia. Știu pe cineva care a lucrat la o asemenea firmă, programul nu e cel mai ok, dar căștigul face să merite. Trebuie să fii disponibil la orice oră, trebuie să mergi să ridici mașinile, de oriunde ar fi ele.. E ceva bătaie de cap, dar dacă faci și inchirieri, iei bănuți frumoși.

Deci, eu nu m-aș vedea mergând iar cu autobuzul la lucru, mi-am pierdut 10 ani în el, ajunge. Deși parcă îmi lipsește mirosul de pateu și ceapă de dimineață… glumesc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vrem comunitatea Come4Me inapoi.

Prin 2007 activam  pe internet cu un Nokia N-Gage si principalele site-uri pe unde umblam erau cateva forumuri informative, cateva

Cu CrystalGlamour vine primavara

Cred ca nu sunt singurul care s-a saturat de vremea ploioasa si friguroasa de afara. Dar iata ca incepe sa

Viata si compromisul

In viata intr-o relatie, de orice natura ar fi ea, exista nevoia de compromis! Pentru asta insa trebuie sa stii


Sari la bara de unelte