Cele mai bune smartwatch-uri in 2019

Piata ceasurilor inteligente ajunge progresiv la maturizare. Aceasta este dominata momentan de Apple insa concurenta nu se lasa. Samsung si Huawei spre exemplu dar si alti constructori precum Fitbit, Skagen sau Withing vin cu ceasuri bune.

Ceasurile inteligente sunt din ce in ce mai complete datorita progreselor tehnologice care permite integrarea unui numar mare de functionalitati. Tendinta este emanciparea in raport cu smartphone-ul detinut. De aceea, majoritatea dispun de un GPS si de un spatiu de memorie pentru ca utilizatorul sa poata sa asculte muzica sa preferata in timpul unei sedinte de jogging. Exista smartwatch-uri care merg si mai departe si permit utilizatorilor sa raspunda la apeluri si sa ramana conectati direct la Internet.

Este si cazul lui Apple Watch 4 Cellular care poate fi considerat drept o referinta in acest domeniu. AppleWatch 3, propus tot de Apple este un smartwatch bun dar are un pret mai agresiv decat precedentul mentionat. Eternul rival Apple este bineinteles Samsung. Asteptand lansarea pe piata a gamei Galaxy Watch Active, recent anuntata, Galaxy Watch, care este animat de un sistem de operare altul decat Android, Tizen, se impune prin ergonomia sa impresionanta care se  datoreaza in special faimoasei lunete rotative. Fitbit este o marca cunoscuta in special de catre sportivi, insa cea mai recenta marca de pe piata, Versa, vine din urma.

Samsung Galaxy Watch se numara printre cele mai bune smartwatch-uri in 2019. Cu o autonomie excelenta, Galaxy Watch este cel mai bun smartwatch pentru utilizatorii Android. Posibilitatea de a-l folosi patru zile la rand fara a-l incarca nu este un lucru de neglijat. Ne place in egala masura interfata Tizen, intuitiva si usor de folosit totodata.

Fitbit Versa este un smartwatch pentru publicul larg, la un pret mai mult decat accesibil. Beneficiaza de o aplicatie foarte bine construita insa unele elemente esentiale lipsesc de la apel. Un GPS spre exemplu, extrem de important mai nou. Noile aplicatii pentru sanatatea feminina sunt cu adevarat un plus insa lipseste posibilitatea de personalizare.

Apple Watch Series 4 vine cu o serie de imbunatatiri vizibile fata de predecesorii sai. Cel mai mare ecran si un Watch OS5, mult mai performant precum si usoare imbunatatiri ergonomice. Watch Series 4 a stiut sa isi gaseasca un echilibru care face din el nu doar prelungirea perfecta a unui iPhone ci si perfectul partener in timpul sedintelor de sport si un partener excelent pentru sanatate.

Huawei Watch GT. Dezvoltandu-si propriul sistem de exploatare pentru ceasurile inteligente, Huawei reuseste sa convinga din ce in ce mai multe persoane sa ii achizitioneze gadgeturile. Watch GT are o multime de functionalitati performante insa esentialul este senzorul pentru frecventa cardiaca si un GPS integrat. In spatele design-ului clasic, acest smartwatch vandut la un pret de doar 199 de euro beneficiaza de o baterie mare care ii permite sa atinga o autonomie lejer superioara concurentei, de o saptamana, ceea ce este excelent.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns