Chiar trebuie sa ajutam ToateBlogurile.Ro?

Incep cu acest paragraf postat de Victor in portalul ToateBlogurile

Este o actiune pe care o fac cat se poate de transparent, iar orice ajutor este bine venit. Unde sunt multi puterea creste, iar 15-20 de lei de caciula pot sa faca diferenta. Pentru 2 servere care sa faca fata decent necesitatilor tehnice, ar trebui stransi cam 2000 de euro. Sa zicem ca ar mai fi nevoie de cam 1500.

Nu stiu cu ce tupeu apari in fata a 4300 de utilizatori cu o milogeala de genu’. Ok te inteleg vrei ca portalul TB sa ramana in picioare insa cei din partea dreapta a site-ului (aia care sustin portalul) 40 si ceva la numar care au platit si platesc in continuare aia nu sunt buni? Din cateva linkuri (ads) pe un site cu pagerank 6 poti cumpara serverele fara probleme. Cu siguranta dupa publicarea acestui articol contul meu nu va mai exista pe Tb dar si asa pe acel site sunt membru o data pe luna asa ca… nu am mare lucru de pierdut.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

11 thoughts on “Chiar trebuie sa ajutam ToateBlogurile.Ro?

  1. Ma cac pe el portal, cand vad milogeala in treburi din astea, e clar ca nu faci nimic. Nu stiu cum a strans 5000 de utilizatori, probabil a fost printre primele portaluri de genul. Daca esti om serios, nu vii cu prostii de genu.

  2. Andrei în primul rand nu ar trebui sa atacăm fără să cunoaștem toate detaliile. Sunt multe de zis în toată chestia asta. Dar nu e frumos, să știi. Sunt circumstanțe, sunt chestii și nu poți sa renunți la un proiect unde au pus mult suflet, ai investit mult timp și bani proprii, ca să aruncăm cu noroi în cineva. Niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

  3. Nu dau cu noroi, am spus un fapt real. Eu daca apelam la ei sa-mi puna un banner in sidebar pe toateblogurile cu siguranta mi-o cereau si pe mama nu numa’ bani. Facem un calcul simplu: 43×5 = 215euro=> 961 Ron/luna ! Gresesc ? Am zis 5 euro sa fie calculul mai simplu insa garantez ca sunt mai multi. Parerea mea e ca nu poti cere la aprox 5000 de oameni sa-ti plateasca „proiectul” doar ca ai avut un vis.

  4. nu poti cersi in halul ala … cred ca oricand isi pot scoate niste bani din reclame … dar si-au luat-o in cap si au spus sa incerce sa ceara si de la utilizatori :).. Cine pune botu asta e..

  5. Nu a cerut „dă și mie bani!”, a cerut ajutorul comunității care se folosește de acest proiect. Ceea ce ai zis tu mai sus e ca și cum ai acuza site-urile pentru startup-uri ca și Indiegogo că de ce cer dezvoltatorii bani. Mi se pare o chestie așa să faci un articol despre ceea ce Victor a făcut.

    Putea să facă acest lucru pe Indiegogo sau alte site-uri de fundraising, dar și eu dacă eram în locul lui, apelam exact la oamenii din comunitate care știu exact despre ce este vorba. Înțelegi?

  6. Cu alte cuvinte… asa mi se pare ca au facut „da si mie bani”… fiecare intelege cum vrea pana la urma .. eu cand am primit acel mail primul gand acolo a fost.

  7. Daca mi-ar oferi si dovezi ca platesc cat spun ei pentru gazduirea site-ului si declaratii ca vor folosi serverele strict pentru toateblogurile.ro, atunci as face o donatie. Dar in acest moment, ceea ce fac eu e ilegal. Deci nu donez, mai bine donez pentru cine are nevoie la modul serios, nu pentru iesiri prin cluburi.

Lasă un răspuns