Haina noua pentru casa

Ma gandesc de foarte mult timp sa fac o schimbare absolut necesara pentru casa mea. Va intrebati ce anume, nu? Pai… este absolut necesar sa schimb usa de la intrare. De ce? Este veche si nu mai are un aspect care sa placa ochiului. E adevarat ca o avem de ani de zile si si-a facut treaba cu brio pentru ca nu s-a deformat absolut deloc, fiind din lemn… insa anii si temperaturile au facut-o sa isi schimbe un pic aspectul si sa nu mai fie chair atat de placut.

Desi imi doresc s-o schimb nu vreau sa schimb si materialul viitoare usi care imi va intampina prietenii… vreau o usa tot din lemn stratificat pentru ca imi place foarte mult ca si design dar este si mult mai adaptabila, plus ca lemnul este un material suta la suta ecologic deci… mult mai sanatos pentru copii… Aaaaa, si sa nu uit de faptul ca este si un material reciclabil.

In privinta modelelor nu prea sunt eu hotarata, mai am ceva de cautat, insa o alternativa am gasit-o la Holzer Tehnic, o companie specializata in asa ceva, adica usi, ferestre din lemn stratificat. Pot spune ca am gasit niste modele superbe, nici nu stiu la care sa ma hotarasc.

Va trebui insa sa ma grabesc putin pentru ca vor veni sarbatorile si trebuie sa ma gaseasca cu casa gatita de sarbatoare nu?

Chiar daca cei mai inaintati in varsta din familie, adica tata in special, nu isi doresc aceasta schimbare tot o voi face. Stiu ca lui ii este teama de montare ca va dura, ca se face greu… dar  pentru ca este din lemn stiu sigur ca va fi foarte usor de montat si astfel am rezolvat si aceasta problema. Si ii rezolv si problema unei eventuale „stricaciuni”, tot datorita lemnului    o sa am posibilitatea sa o slefuiesc, sa o refinisez fara prea mult efort, atat fizic cat si finanaciar.

Asa e ca am dreptate? Abia astept….

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns