click aici

Haina noua pentru casa


Ma gandesc de foarte mult timp sa fac o schimbare absolut necesara pentru casa mea. Va intrebati ce anume, nu? Pai… este absolut necesar sa schimb usa de la intrare. De ce? Este veche si nu mai are un aspect care sa placa ochiului. E adevarat ca o avem de ani de zile si si-a facut treaba cu brio pentru ca nu s-a deformat absolut deloc, fiind din lemn… insa anii si temperaturile au facut-o sa isi schimbe un pic aspectul si sa nu mai fie chair atat de placut.

Desi imi doresc s-o schimb nu vreau sa schimb si materialul viitoare usi care imi va intampina prietenii… vreau o usa tot din lemn stratificat pentru ca imi place foarte mult ca si design dar este si mult mai adaptabila, plus ca lemnul este un material suta la suta ecologic deci… mult mai sanatos pentru copii… Aaaaa, si sa nu uit de faptul ca este si un material reciclabil.

In privinta modelelor nu prea sunt eu hotarata, mai am ceva de cautat, insa o alternativa am gasit-o la Holzer Tehnic, o companie specializata in asa ceva, adica usi, ferestre din lemn stratificat. Pot spune ca am gasit niste modele superbe, nici nu stiu la care sa ma hotarasc.

Va trebui insa sa ma grabesc putin pentru ca vor veni sarbatorile si trebuie sa ma gaseasca cu casa gatita de sarbatoare nu?

Chiar daca cei mai inaintati in varsta din familie, adica tata in special, nu isi doresc aceasta schimbare tot o voi face. Stiu ca lui ii este teama de montare ca va dura, ca se face greu… dar  pentru ca este din lemn stiu sigur ca va fi foarte usor de montat si astfel am rezolvat si aceasta problema. Si ii rezolv si problema unei eventuale “stricaciuni”, tot datorita lemnului    o sa am posibilitatea sa o slefuiesc, sa o refinisez fara prea mult efort, atat fizic cat si finanaciar.

Asa e ca am dreptate? Abia astept….

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Joaca

Joaca Am prins soarele intr-o seara si l-am ascuns de mineAm vrut sa glumesc cu zilele mele si am aruncat

Un vis ciudat

De ceva zile, baiatul meu ma tot sacaie sa-i cumpar o sanie bob. Nu stiu de unde i-a venit aceasta

BeBe – Themeforest Responsive WordPress Theme

BeBe Responsive WordPress Theme – is the best children Theme in our days. Animated, unique designed, responsive and much more


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar