Alege calea dreapta

Iata ca vin din nou alegerile si odata cu ele o noua incercare pentru candidatii ARD din judetul Gorj, singurii oameni care timp de patru ani de zile s-au tinut de cuvant in mare parte cu ceea ce au promis sa faca  la momentul alegerilor,  neiesind in evidenta si nelaudandu-se cu ceea ce au facut.

Iata ca si anul acesta ne mandrim cu cei doi candidati Dl. Deputat Constantin Severus Militaru si Dl Senator Ion Ruset care au de gand ca in urmatorii patru ani sa  indeplineasca multiple obiective in folosul oamenilor.

Nu este vorba de a vota neaparat un partid politic ci trebuie sa ne gandim la omul pe care-l vom vota si care stim sigur ca isi va duce la bun sfarsit promisiuniile care vor deveni fapte nu doar vorbe de campanie.

Iata cateva din obiectivele ARD pentru urmatorul mandat:

  1. Trecerea UATAA Motru in subordinea Complexului Energetic Oltenia.
  2. Sustinerea redeschideri carierei Plostina Sud in conditiile unei cresteri constante a cererii de lignit
  3. Realizarea unui parc industrial in Motru , daca primaria va pune la dispozitie terenul si facilitatile necesare investitorilor . Crearea parcului va asigura noi locuri de munca, orasul Motru avand o pozitie geografica privilegiata deoarece este cea mai apropiata localitate din Gorj de viitoarea autostrada a sudului si de granita cu Serbia si Bulgaria
  4. Dotarea spitalului Motru cu aparatura moderna de imagistica si facilitati pentru atragerea medicilor specialisti in domenile deficitare.
  5. Realizarea de retele wireless (internet gratuit) in Motru, Matasari si Turceni cu bani europeni.
  6. Continuarea sprijinului oferit pentru finantarea acoperiri blocurilor si modernizarii orasului Motru si a localitatilor sale componente.
  7. Cresterea salariului minim la 850 ron de la 01-01-2013 si la 1000 ron de la 01-01-2015
  8. Reducerea TVA la alimente catre cota minima de 5%
  9. Aderarea Romaniei la zona euro incepand cu 2013 si intrarea in spatiul Schengen.
  10. Interzicerea numirii pe criterii politice a sefilor de institutii publice.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns