click aici

Avansam odata cu tehnologia


  • Motorola-MC55A0-WLAN-802-11-a-b-g--Bluetooth--1D-Laser-Scanner--256MB-RAM-1GB-Flash--Numeric-Keyboard--WM6-5-Classic--Standard-2400-mAh-Battery_micaDe-a lungul timpului am avut mai multe locuri de munca, dar intr-un final am decis ca ar fi mai bine sa devin propriul meu sef. Asadar, am hotarat sa deschid un magazin si am studiat piata existenta in prezent in Romania. Intrucat exista deja foarte multe magazine alimentare, iar marile lanturi se extind foarte repede, am exclus acest domeniu din sfera mea de interes. Discutand cu diferite persoane, am constatat ca ar fi nevoie de mai multe puncte in care sa se vanda haine pentru persoane care au kilograme in plus. Pentru a stabili planul de afaceri, dar si banii de care as avea nevoie, am cautat toate echipamentele de care am nevoie inca de la inceput.
  • Avand in vedere ca doresc sa pornesc de la un magazin, urmand ca apoi sa conturez un adevarat lant, am observat ca voi avea nevoie de un numar mai ridicat de cititoare de coduri de bare. Un prieten mi-a recomandat sa intru pe site-ul www.idmag.ro si am ramas surprins sa constat ca au preturi net mai bune fata de alte magazine. Deja am comandat de la IDmag cateva produse de acest tip si sunt multumit de livrare, dar si de produsele in sine. De exemplu, un cititor de coduri de bare Motorola LS1203 KIT USB costa in jur de 277 de lei. Este vorba de un cititor fix. L-am primit acasa in doar patru zile. Pe langa acesta, am mai comandat si doua cititoare de coduri de bare mobile Z-3100 KB. Ele au o rata de scanare de pana la 330 de scanari pe secunda.
  • Motorola-Consumer-Auto-Charger--Cig-Adapter--for-ES400Intrucat am fost multumit de ceea ce mi-a oferit IDmag, va recomand si voua sa aveti in vedere tabletele industriale, terminalele mobile sau pda-urile. Pentru a va face o parere, tin sa precizez ca o tableta industriala de la IDmag costa incepand de la 4000 de lei. De exemplu, tableta Motorola ET1 WLAN are un procesor Intel Dual Core de 1GHz. Daca doriti, puteti afla mai multe lucruri pe www.idmag.ro
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dumnezeu – Omul de care vorbeste intreaga planeta

Incerc sa fac o incursiune in mintea umana, in acel colt al misticului lipsit de ratiune si logica. Aici Dumnezeu,

Cu CrystalGlamour vine primavara

Cred ca nu sunt singurul care s-a saturat de vremea ploioasa si friguroasa de afara. Dar iata ca incepe sa

Rafinamentul la tine acasa

Purtam des discutii despre rafinament si lux si buna gust, insa de cele mai multe ori lucrurile acestea sunt intelese


Tags assigned to this article:
exempluidmagMotorolaTehnologiaWLAN

2 comments

Write a comment
  1. Alexandru
    Alexandru 17 septembrie, 2013, 18:22

    Ce afacere ai de ai cumparat produse de la IDmag?

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte