click aici

Investitii facute de straini in Romania


Este de-a dreptul trist sa vedem cum strinii, incetul cu incetul ne cumpara tara. Mai mereu se aude de investitori strini care cumpara fabrici, terenuri sau alte bunuri pe care romanii nu reusesc dintr-un motiv sau altul sa le pastreze.

Am ajuns sa dam strainilor bunuri din care am putea scoate un mare profit doar pentru ca ei sunt dispusi sa ne ofere sume de bani atractive. Daca vom continua astfel, probabil in curand vom ajunge sa ne simtim straini in propria noastra tara.

Probabil, daca am stii sa ne gestionam cu adevarat afacerile, aceste situatii nu ar mai fi asa des intalnite. Indicat ar fi sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne putea folosi noi, romanii, de resursele acestei tari.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Batakoo – Modern Construction WP Theme

Preview Theme – Download Theme Batakoo is suitable for the construction business and the company website. Make your business more

Mesajele gratuite si internetul

Ai fost pus în situația de a trimite un SMS, dar neavând mesaje gratuite, trebuia să le plătești? Internetul îți

Alege profesionalismul, preţul bun şi rapiditatea

Alege profesionalismul, preţul bun şi rapiditatea Pentru început, să mă prezint: Mă numesc Andrei Sebastian, am 26 ani şi locuiesc

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte