click aici

Investitii facute de straini in Romania


Este de-a dreptul trist sa vedem cum strinii, incetul cu incetul ne cumpara tara. Mai mereu se aude de investitori strini care cumpara fabrici, terenuri sau alte bunuri pe care romanii nu reusesc dintr-un motiv sau altul sa le pastreze.

Am ajuns sa dam strainilor bunuri din care am putea scoate un mare profit doar pentru ca ei sunt dispusi sa ne ofere sume de bani atractive. Daca vom continua astfel, probabil in curand vom ajunge sa ne simtim straini in propria noastra tara.

Probabil, daca am stii sa ne gestionam cu adevarat afacerile, aceste situatii nu ar mai fi asa des intalnite. Indicat ar fi sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne putea folosi noi, romanii, de resursele acestei tari.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Pozitia sociala sau educatia copilului ?

E o realitate a zilelor noastre faptul ca tot mai multi romani pleaca in strainatate pentru a le oferi un

Zoofilia – Umilinta sexuala

Zoofilia … Adica sex cu animale. Stiu, suna complet anormal, pare desprins din lumea dementei, insa… Insa „realitatea bate filmul”,

Housebuild – HTML Construction Business Template (Business)

Description Housebuild- is clean and retina ready HTML construction & business template . It is great, professional and easy to

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte