click aici

Redimensionarea mai multor imagini deodata!


magic_img03_th

M-am gandit astazi sa vin cu un tutorial care la prima vedere ar fi mai putin folositor, dar la un moment dat chiar o sa fie nevoie de el.

Despre ce este vorba?

Sa presupunem ca aveti de redimensionat o multitudine de poze mari de 1 mb si ceva cu dimensiunile de 1024 X 768, pe care ati vrea sa le redimensionati la 860 x 480.Sigur ar fi o multime de solutii, si una ar fi sa luam fiecare poza in parte sa facem resize pe www.imageshack.us ,sau…. sa urmariti tutorialul de mai jos.

Programul se numeste ACDSee Photo Manager.

Am pus mai jos arhiva cu executabilul pe care il folosesc eu.

Programul ruleaza fara instalarea propriuzisa!

Dupa descarcare, dezarhivati folderul si rulati programul.Pe desktopul dumneavoastra va aparea o fereastra ca cea de mai jos.

1imageres

Dupa cum bine se poate vedea am selectat deja folderul in care am pozele pe care vreau sa le redimensionez.Daca ati facut si voi la fel mergem la urmatorul pas: Comanda pentru redimensionare.

Urmariti imaginile de mai jos:

2imageres

Dupa ce pozele au fost afisate ca in imaginea anterioara, click pe o poza din cele afisate, dati comanda ctrl+a tinand apasat pe ctrl dupa care apasati pe a . Se vor selecta toate pozele afisate dupa care faceti click dreapta pe orice poza din cele selectate si va fi afisata lista de comenzi dupa cum bine se vede in exemplu.

Daca ati facut ce se vede in imagine si exact cum am  spus si eu in dedesubtul imaginii, ar trebui sa va apara urmatoarea comanda, respectiv ca in imaginea de mai jos.

3imagesres

Daca ati urmarit pasii din imaginea de mai sus mergem mai departe cu urmatorul pas.

4imagesres

Sper sa intelegeti ceva din schema facuta de mine in imaginea de mai sus. Nu este greu.

Daca pasii au fost urmati cu atentie, va aparea urmatoarea comanda de redimensionare:

5imagesres

Redimensionarea avanseaza cu succes,dupa terminare apasati DONE si mergeti in folderul selectat de voi anterior pentru verificarea pozelor.

In rest, toate cele bune si succese maxime!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Pin = Grid Personal Magazine / CV Resume WP Theme (Personal)

Download wordpress theme Pin Premium WordPress Theme is a Stylish and Responsive Pinterest-style Theme for Bloggers. Created with love using

Major PlayStation 4 Update Due, Sources Claim

Holisticly evisculate process-centric action items for team building alignments. Competently procrastinate open-source synergy rather than alternative markets. Holisticly initiate sustainable

Cum ne protejam smartphone-ul de frig

La fel ca si noi, telefoanele inteligente nu apreciaza deloc frigul de afara. Temperaturi scazute, gheata, zapada…telefonul tau poate da


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte