click aici

Pentru tine am o floare…


Vine Craciunul si efectiv nu am idei ce cadouri sa fac.. Ma gandesc sa nu o dau in bara cu gusturile mele si sa fac cadouri aiurea sau de prost gust si sa nu le fie tuturor pe plac… Bugetul meu de anul acesta pentru cadourile de sarbatori nu este prea mare iar sa ma duc sa ma tocmesc nu prea imi sta in caracter..

Bijuteriile ar fi o optiune dar anumite cunostinte au gusturi … adica nu dom’le daca port ceva macar sa fie de aur nu…orice tinichea .. si iar raman cu un gust amar …NU E BINE!!!
Singura mea alternativa ar fi florile… Ohh da floricelele 😀 indiferent de sezon ele mereu au priza.. Cat de rigida poate fi o femeie incat sa nu-i placa florile?
Parafrazand pe Valeriu Butulescu “Floarea nu este floare in sine, ci oglinda altui suflet” si ma inclin si spun ..Valereee m-ai scapat stiu ce fac.. 😀

Si bun cumpar flori da? Si iar intru in dilema .. nu stiu ce flori sa daruiesc ..sa fie lalele sa fie frezii sau orhidee , trandafiri ori ghiocei si lista e mare daca nu prea daruiesti de fel..

Noroc ca sunt oameni care se gandesc si pentru noi “(astia carora nu le place sa se tocmeasca si nici sa alerge dupa cadouri sofisticate)” si ma refer la Floria.
Dragii mei cred ca anul acesta m-ati scapat de bataile de cap ..Nu mai alerg dupa cadouri si o sa fac o comanda la voi de niste floricele frumoase.
Cu drag recomand acest site tuturor care se regasesc in articolul scris de mine si nu numai.. Ce e cel mai fain ca cu banii care trebuia sa cumpar aceste flori , ies cu baietii la o bere si pentru ca am abonament la telefon voi achita platile direct prin SMS !

Sarbatori fericite!

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Multicorp – Clean Business WordPress Theme (Business)

Multicorp – Clean Business WordPress Theme Discover the Elite between themes! Multicorp will help you build your agency website in

Rafinamentul la tine acasa

Purtam des discutii despre rafinament si lux si buna gust, insa de cele mai multe ori lucrurile acestea sunt intelese

15 modalități simple de a combate stresul!

Stresul este un fenomen psihosocial complex ce decurge din confruntarea persoanei cu cerințe, sarcini, situații, care sunt percepute ca fiind


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar