Eu te iubeam

euZambeste superior in timp ce isi flutura mana prin aer a lehamite. 
– Dormi de prea mult timp pentru a te mai crede. In definitiv, de ce nu renunti? Nu esti decat o alcatuire inutila, carcasa ce nu-mi lasa constiinta si sufletul sa se elibereze de patimi si de neputinta, amagire a unor vise ce nu vor deveni niciodata realitate, din simplul motiv ca nu mai vreau eu asta!  Actiunile tale de pana acum, in toti acesti ani,au dus la ruina si au intinat puritatea acestui obraz. Nimic bun nu mai vietuieste in tine. Esti o intruchipare a nemerniciei prin insasi…
– Hopa, ia o pauza repede!! Cu cine ai impresia ca vorbesti asa?

 – … prin insasi somnul in care te-ai aruncat de bunavoie. Batjocura este numele pe care sufletul il are scrijelit pe aripile sale, constiinta se zbate in apele necurateniei in care ai aruncat-o mereu si mereu. Inutile iti sunt in timp ce eu traiesc cu dorul lor in mine, bantuit de nestatornicia caracterului de care m-am dezis, prea infect si plin de viermii indoielii si al blestemelor pornite sa te nimiceasca pentru a mai putea macar incerca sa-l salvezi. 

Esti un nimic, o mizerie, o scursura umana pe care pana si eu am ajuns prea curand sa o urasc! Din amintirea ochilor mei curg acum ganduri de lacrimi. Cine este el si cine sunt eu? Atat de aspra vorba, dar ciudat, plina de adevarurile pe care le-am tot ingropat tot mai adanc in mine inainte sa adorm. Pentru ca sunt inca eu, inca adormit, dar tot eu. Ma cearta? Nu, ma uraste si ma umileste, nu mai pot suporta umilintele nimanui, iar somnul rascoleste in mine, in constiinta si suflet umbrele trecutului, umbre ce ma chinuie la fel de mult cum tu, cel care te poti cu trupul si chipul meu prin viata ca si cum ti-ar apartine, ma chinui acum.
-De ce sa iti dau sufletul meu impur? Atunci nu voi mai fi, acum sunt intr-un somn ce ma tine inca legat in mrejele sale, dar curand va sosi si timpul in care va trebui sa ma trezesc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns