Iubesc… buclele!

Intotdeauna mi-au placut buclele, dar am parul drept si moale, cu firul subtire. Stiti cum e cu femeile, cele cu praul cret il intind, cele cu parul drept, vor bucle. Problema este ca se gaseste cu greu un ondulator de calitate, iar vechile bigudiuri nu tin mai mult de cateva ore.

philipsAm citit o vreme toate forumurile legate de acest subiect. Am vazut multe ondulatoare sa fie laudate, dar cand a fost sa le incerc, nu au fost atat de grozave. Poate ca am eu parul mai diferit, dar tot trebuie sa existe ceva si pentru mine. Am auzit de unele ondulatoare conice de par ca fiind extrem de eficiente. Am stat cateva zile pe ganduri, dar in final am spus sa incerc. Inca o incercare, nu cred ca strica.

Asa ca mi-am luat un ondulator conic Philips. Dupa prima utilizare, mi-a venit in gand suma pe care am tot investit-o de-a lungul anilor in asemenea produse, bani pierduti. Acest ondulator de la Philips fiind inca ieftin fata de celelalte pe care le-am incercat. Rezultatul a fost ceva mirific. Nu imi venea sa cred. M-a tinut prima zi, a doua zi, a treia zi.. si am zis ca ajunge. L-am spalat.

Este super! Ofera o siguranta excelenta, nu mi-am ars parul sau mana deloc. Si eu chiar sunt un pic mai neindemanatica de fel. Are si un mic indicator care emite o alerta cand este gata bucla, fara a supraincalzi parul, astfel se obtin bucle si onduleuri minunate.

Spuneam eu ca am un par mai diferit, din fericire acest ondulator are o optiune sa setez temperatura, pentru a alege durata de ondulare perfecta pentru tipul meu de par. Nici nu m-am interesat de aceasta optiune cand l-am cumparat, eram prea disperata sa gasesc un produs bun. A venit ca o surpriza placuta.

Imi place ca nu trebuie sa il verific period daca s-a incalzit, imi apare pe ecranul lcd imediat ce il pot folosi. Ma ajuta sa imi organizez timpul mult mai bine si astfel sa nu intarziu cand trebuie sa ma aranjez in graba.

Pe langa acestea, produsul face pare din gama de produse Philips reciclabile. Altfel spus, este un produs de calitate pentru mine si nu dauneaza mediului o data ce renunt in a-l mai folosi si il dau spre reciclare. Intotdeuana am fost interesata sa pastrez mediul curat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.