O afacere de succes implica echipament de succes, nu?

Nu demult doar visam la a avea o afacere a mea, un loc in care sa simt ca ma regasesc si ca muncesc pentru mine si familia mea si nu pentru altcineva. Incet incet, visul meu a devenit realitate. Cu reale si multe sacrificii am reusit sa pun suficienti bani deoparte incat sa pot deschide propria afacere.

Sa nu va ganditi insa ca mi-am dorit sa deschid un magazin in oras, nu, nici gand… Mereu am visat sa construiesc un loc, asa ca in oras, in satul in care am crescut pentru ca voiam sa le ofer si oamenilor de acolo aceleasi conditii de la oras. Asa ca m-am zbatut pana am obtinut toate aprobarile necesare pentru a construi un loc in care satenii sa gaseasca de toate. Asa ca am infiintat un mega magazin, sa-i zic asa, unde oamenii gasesc de la alimente din toate categoriile, la articole textile, materiale gen vopsea lavabila, vopsea in ulei dar si un loc frumos de joaca atat pentru copii cat si pentru tineret.

Va dati seama ca nu a fost deloc usor pana am reusit sa deschidem pentru ca acest proiect al meu a implicat foarte multe necesitati. Recunosc, cel mai usor mi-a fost sa fac rost de echipamente Pos. Acestea inseamna o imprimanta pentru etichete pentru ca imi doream ca totul sa fie ca la carte, fiecare produs sa aibe prorpia eticheta, dar si un sistem pos care sa insoteasca casele de marcat, asa cum sunt cele din marile supermarketuri.

Toate aceste echipamente le-am comandat online, asa ca daca aveti nevoie de echipamente POS aici gasiti absolut tot ce aveti nevoie, de la imprimante termice pentru etichete, la sisteme POS cu touchscreen dar si cititoare de coduri de bare, cabluri pentru cititoare de bare si placi de retea.

Recunosc, am avut mare noroc ca am gasit toate aceste echipamente intr-un singur loc si mai ales ca sunt lucruri de calitate, pentru ca oricine este in domeniu stie ca este foarte greu de gasit un lucru bun, de calitate dar si la un pret rezonabil.

Afacerea mea, micul me paradis din inima unui sat oltenesc, da roade si infloreste cu zi ce trece si nimic nu ma face mai fericit decat sa vad oamenii multumiti. Majoritatea sunt recunoscatori ca am avut o asemenea initiativa, mai ales cei in varsta pentru ca le era foarte greu sa faca saptamanl un drum in oras pentru a-si achizitiona toate cele necesare. Am avut suportul oamenilor din sat si acest lucru a contat foarte mult, mi-a dat curaj si speranta ca totul va merge bine.

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.