click aici

One Plus 6 – caracteristici tehnice

One Plus 6 – caracteristici tehnice

Gata cu zvonurile. In sfarsit, zvonurile au fost confirmate in ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale lui One Plus 6. In sfarsit, o serie de informatii oficiale cu privire la One Plus 6 au fost lansate. PDG-ul firmei chinezesti, Peter Lau, a vorbit despre urmatorul sau flagship prin intermediul unui teaser care pune in lumina principalele caracteristici ale acestui nou smartphone.

Suntem siguri de prezenta unui procesor Snapdragon 845, o alegere logica pentru un telefon inteligent din varf de gama. La fel ca One Plus 5T, One Plus 6 dispune de 8GB RAM. Surpriza placuta provine de la stocarea interna. Utilizatorii unui One Plus 6 vor beneficia de 256GB spatiu, ceea ce este dublu fata de spatiul propus de One Plus 5T. In plus fata de aceste date factuale, Peter Lau a indicat existenta unei echipe R&D denumite FSE, Fast, Stable, Efficient care are drept scop imbunatatirea performantelor obtinute de One Plus 6.

 

One Plus 6 a fost prezentat in timpul unei conferinte care a avut loc pe data de 16 mai anul acesta la Londra. A fost disponibil pentru vanzare din data de 21. One plus va fi dotat cu deblocare faciala, functie capabila sa rivalizeze cu Face ID de la Apple.

One Plus 6 benficiaza de o constructie cat se poate de simpla, fara niciun fel de artificii si inspira seriozitate si forta. Beneficiaza de stica pe fata si pe spate si de o rama de aluminiu. Singurul element care poate fi considerat o noutate in ceea ce priveste acest model este o camera principala duala. One Plus 6 este dotat cu Android 8.1 Oreo cu Oxygen OS.  Mizeaza pe un display mai mare decat in cazul celorlalte modele, de la 6 la 6.28 inchi, in partea superioara cu un decupaj. Pe partea din spate este dotat cu sticla, spre deosebire de One Plus 5T, cu o camera principala AI care se poate lauda cu bokeh mult mai bine realizat si un HDR mult mai optimizat.

Accentul se pune pe camera principala a telefonului 16+20 Megapixeli. Experienta Android este una deosebit de curata si beneficiaza de cel mai bun hardcore existent momentan pe piata Qualcomm Snapdragon 845 cu 6 sau cu 8 GB RAM. Este un telefon cu un succes enorm la public mai ales in randul cunoscatorilor si fanilor marcii. Printre lucrurile pe care i le-am putea reprosa sunt faptul ca are un singur difuzor si o baterie de doar 3300mAh.


Related Articles

Noi Doi

Discutii aprinse, infruntari, confruntari, certuri, iertari, uitari, vise, amagiri, impliniri neimplinite si restul ciorbei de varza care se numeste relatie

Produsele pentru proaspatele mamici

Astazi vorbim despre laptele praf Nestle. Din punct de vedere cantitativ, acesta are 800g si se adreseaza bebelusilor care au

Un cadou… altfel

[dropcap size=big]O[/dropcap] geanta, un parfum, un set de… ceva…toate acestea cadouri banale pentru o persoana ale carei aspiratii sunt cu mult

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar