One Plus 6 – caracteristici tehnice

Gata cu zvonurile. In sfarsit, zvonurile au fost confirmate in ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale lui One Plus 6. In sfarsit, o serie de informatii oficiale cu privire la One Plus 6 au fost lansate. PDG-ul firmei chinezesti, Peter Lau, a vorbit despre urmatorul sau flagship prin intermediul unui teaser care pune in lumina principalele caracteristici ale acestui nou smartphone.

Suntem siguri de prezenta unui procesor Snapdragon 845, o alegere logica pentru un telefon inteligent din varf de gama. La fel ca One Plus 5T, One Plus 6 dispune de 8GB RAM. Surpriza placuta provine de la stocarea interna. Utilizatorii unui One Plus 6 vor beneficia de 256GB spatiu, ceea ce este dublu fata de spatiul propus de One Plus 5T. In plus fata de aceste date factuale, Peter Lau a indicat existenta unei echipe R&D denumite FSE, Fast, Stable, Efficient care are drept scop imbunatatirea performantelor obtinute de One Plus 6.

 

One Plus 6 a fost prezentat in timpul unei conferinte care a avut loc pe data de 16 mai anul acesta la Londra. A fost disponibil pentru vanzare din data de 21. One plus va fi dotat cu deblocare faciala, functie capabila sa rivalizeze cu Face ID de la Apple.

One Plus 6 benficiaza de o constructie cat se poate de simpla, fara niciun fel de artificii si inspira seriozitate si forta. Beneficiaza de stica pe fata si pe spate si de o rama de aluminiu. Singurul element care poate fi considerat o noutate in ceea ce priveste acest model este o camera principala duala. One Plus 6 este dotat cu Android 8.1 Oreo cu Oxygen OS.  Mizeaza pe un display mai mare decat in cazul celorlalte modele, de la 6 la 6.28 inchi, in partea superioara cu un decupaj. Pe partea din spate este dotat cu sticla, spre deosebire de One Plus 5T, cu o camera principala AI care se poate lauda cu bokeh mult mai bine realizat si un HDR mult mai optimizat.

Accentul se pune pe camera principala a telefonului 16+20 Megapixeli. Experienta Android este una deosebit de curata si beneficiaza de cel mai bun hardcore existent momentan pe piata Qualcomm Snapdragon 845 cu 6 sau cu 8 GB RAM. Este un telefon cu un succes enorm la public mai ales in randul cunoscatorilor si fanilor marcii. Printre lucrurile pe care i le-am putea reprosa sunt faptul ca are un singur difuzor si o baterie de doar 3300mAh.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns