click aici

Siguranta copilului nostru

Siguranta copilului nostru

Incepand cu prima calatorie a unui copil, in drumul lui spre casa de la spital, parintii trebuie sa fie responsabili si sa se asigure ca cei mici calatoresc in siguranta. Prejudiciul neintentionat este principala cauza de deces la copii, cei mai multi copii mor in accidente auto decat in orice alt tip de accident sau alta cauza neintentionata.

Va puteti proteja copii urmand cateva masuri simple de siguranta si invatand cateva reguli de baza.

Importanta folosirii unui scaun auto pentru siguranta copilului. Folosirea unui scaun auto pentru copii este cea mai buna protectie pe care o puteti da copilului dumneavoastra atuncio cand calatoriti cu masina. Legea cere, in cele mai multe state, ca cei mici sa fie “imobilizati” si pe buna dreptate fac acest lucru. Scaunele pentru copii pot reduce riscul unui potential accident letal pentru copii in special. Insa multe astfel de scaune sunt utilizate incorect.

siguranta
Cel mai bun scaun auto nu este intotdeauna cel mai scump, ci acela care se potriveste copilului in functie de greutate, dimensiune, varsta dar si automobilului dumneavoastra.

Dupa ce ati ales un scaun auto, mai intai incercati-l, pentru ca nu intotdeauna ceea ce spun vanzatorii sau ce arata pe imaginile din brosura se potriveste cu realitatea. Depinde de dvs. sa aflati cum se instaleaza corect un scaun auto, in mod corespunzator pentru siguranta copilului.

Evitati sa cumparati astfel de scaune daca acestora le lipsesc piese de schimb nu sunt etichetate cu data fabricatiei sau numarul de model, sau daca acestea nu au un manual de instructiuni.

Cand copii cresc suficient incat nu mai pot sta in astfel de scaune…. Copii pot calatori fara a sta pe astfel de scaune, atunci cand sunt suficient de mari, numai cu conditia ca acestia sa fie suficient de mari incat sa poata folosi centura.

Este foarte important sa fim extrem de atenti la siguranta copilului nostru atunci cand ii luam cu noi in calatorii pentru ca ei nu se pot apara in caz de accident asa cum o facem noi, cei mari… Tocmai de aceea trebuie sa respectam legea, saavem scaune auto pentru copii, sau daca acestia sunt prea mari pentru un scaun auto, atunci sa fim siguri ca acestia isi pun centura asa cum trebuie.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Amintiri de pe malul marii

Sursa imagine: Booking Expert Imi amintesc si acum de prima mea vacanta la mare… aveam doar cinci anisori si, contrar

Despre antreprenoriat de la Alex Cernatescu

Acum cateva zile… mai exact pe 20 februarie, am observat pe facebook un post catre un articol catre blog-ul lui

Ultimele calcule

Cu putin timp in urma, imi cumparasem un apartament cu doua camere intrun bloc abia construit, deoarece aveam niste bani


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar