click aici

Spui Audi si esti de firma


Daca ai masina si esti un excursionist inrait, la fel ca mine, iti recomand cu tarie sa citesti acest articol. Poate veni preveni ceea ce mi s-a intamplat mie. Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat. Eu detin un Audi A4, modelul mai vechi un pic. Masina se comporta excelent, chiar daca este din 2002.

AudiNu am avut nici o problema cu ea, ba mai mult, altii le au pe butuci, iar eu, inca mai merg cu ea fara probleme. Nu am dat banii pe nimic altceva decat schimb de ulei, anvelope si….cam atat. In 13 ani, mi s-a spart oglinda odata si am schimbat-o, cam atat. Eu fiind un excursionist inrait, mi-am echipat masina cu tot ce trebuie si s-a facut grea, insa nu m-am gandit la ceva rau. Asa ca ma imbrac rapid, imi iau familia si plecam la Sinaia. La munte. Eu am vazut ca mai toate masinile au carlig de remorcare, iar pe acolo, multe persoane vindeau carlige. Un carlig Audi ajungea sa coste foarte putin, daca-l cumparam de acolo, desigur.

Mi s-a parut ieftin si pachetul oferit de catre tarani, un carlig de remorcare Mercedes + solutie de parbriz, totul la cativa lei. Insa nu, nu am luat. Cand sa urc acea panta la Sinaia, poc. A inceput sa scoata fum de la motor si sa raman blocat acolo. Am chemat pe cineva de al service sa ma duca la ei si sa vedem ce are. Am stat 1 zi si ceva ca sa intru la reparatii si inca 1 zi ca sa fie gata. Vacanta mea nu a fost asa cum trebuie, insa m-am invatat minte. Mi-am luat un carlig Audi de la service si unul de pe Internet. Am intrat pe Auto-Hack si am gasit foarte multe produse de acest tip. Un carlig Logan la pret de criza, mai precis, cateva zeci de lei, iar vecinu meu a dat milioane.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

EuroTrip (2004)

Tânărul Scott Thomas aflat în ultimul an de liceu trebuie să înveţe limba germană pentru a putea trece examenul final

Am crescut si le-am dat de lucru parintilor

Daaaa, sunt eu, Darius… am „doua” ani (doi ani, adica, asa ma corecteaza mama) si am crescut mare mare… Tocmai

Cand nu te astepti, atunci ai nevoi de ele

Imi amintesc anul trecut cand am fost la padure cu cortul.  S-a facut intuneric atat de repede, iar cum am


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte