click aici

Vandut rob pacatului


 – Pe bune?!
E singura chestie inteligenta care imi vine pe moment in minte, iar amintirea ochilor mei priveste cu neincredere spre chipul care parca imprastie in jurul sau lumina. 
– Nu, cu mult mai potrivit ar fi „Cerule”!
– Pentru tine! „Stiu, in adevar, ca Legea este duhovniceasca: dar eu sunt pamantesc, vandut rob pacatului”. 

Bunatatea din ochii mei care ma privesc incepe sa scada vizibil, iar buzele chipului meu se strang exact ca atunci cand ceva ma nemultumeste.
– Ai fost prea mult timp de partea noptilor in care te mangaiau doar stelele si te alina la fel de palida ca si izbavirea ta luna …
– Da, nu vrei sa vii sa stam amandoi pe intuneric? Dark side, desigur! 

vandut rob pacatului

Vandut rob pacatului 

Pai bine ma, tu vii la Tata Vader fara sa stii ca Forta de Partea Intunecata e mai puternica? Iubesc noaptea, adancurile intunecate ale cerului, sufletul imi vibreaza la unison cu zambetul stelelor, iar inima imi bate doar pentru ca luna sa imi daruiasca in fiecare noapte ceva din tristetea ei. Sclipirile zorilor sunt pentru mine semnul unei vieti mereu nelinistite pentru firea mea, departe de bucurie si minune.  In lumina am gasit dezamagirea si durerea esecului, dar intunericul m-a invaluit si m-a aparat, daruindu-mi plinatatea fericirii si minunea dragostei. Privirile inimii si gandurile imi erau coplesite de deznadejde, tulburandu-ma. In pacea intunericului am nascut in mine lumina, si in linistea intunericului ma voi intoarce! Umbra ochilor mei scruteaza cu ura privirea chipului meu ce usor se incovoaie.

Buzele i se misca incet, soptind incet ca pe o litanie, vorbe de pentru el intelepciune si adevar:
-„Ai mila de mine Doamne, in bunatatea Ta! Dupa indurarea Ta cea mare, sterge faradelegile mele! Spala-ma cu desavarsire de nelegiuirea mea, si curata-ma de pacatul meu!”
– „Caci imi cunosc bine faradelegile, si pacatul meu sta necurmat inaintea mea. Doamne, nu ma mustra in mania Ta, si nu ma pedepsi in urgia Ta. Imi marturisesc faradelegea, ma doare pacatul meu „. 

Privirea se ridica din pamant incarcata de speranta, pe chipul meu zaresc acum bucurie, increderea a renascut in vocea ce cu putere raspunde:
– ” Intoarce-ti privirea de la pacatele mele, sterge toate nelegiuirile mele! Zideste in mine o inima curata, Dumnezeule, pune in mine un duh nou si statornic! „

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Apartamente noi direct de la dezvoltator

Nu prea stiu eu foarte multe despre piata imobiliara din ziua de azi, si asta nu pentru ca nu m-ar

Hazardul a aruncat in lume zarurile

Ce parere ai, tot ceea ce faci in viata, este un joc al ratiunii, un joc al Loteriei Hazardului, sau

Custom Excerpt Post

Uniquely grow B2B catalysts for change for progressive ROI. Objectively visualize best-of-breed bandwidth before interactive e-services. Authoritatively optimize team driven process improvements vis-a-vis open-source partnerships. Completely actualize cross-unit content for superior architectures. Objectively morph cost effective solutions and world-class content.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte