click aici

Cat de moral este sa actionam astfel?

Cat de moral este sa actionam astfel?

Situatiile disperate cer masuri disperate, zice-se… Oricat de toleranti suntem vis-a-vis de cei din jur, oricata intelegere am avea pentru ei, uneori suntem pusi in situatia de-a ne arata cornitele.

Si nu neaparat pentru a face rau, ci pentru a-i face pe ceilalti sa inteleaga ca exista o limita pe care, intr-un fel sau altul, au depasit-o.

Asta sa fie latura neagra a firii noastre, raul din noi? Cat de moral este sa actionam astfel?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Aer curat de munte

De cate ori ai simtit nevoia sa respiri un aer curat de munte, insa nu ai stiut ce zona sa

Viata la tara 2

…Continui prin acest articol capitolul Viata la tara! Vecinul de langa casa, niciodata nu te lasa, asa zice o vorba

Situatii in care un credit rapid este cat se poate de util

Chiar si cei mai bogati oameni raman fara lichiditati, nefiind o rusine in a nu avea bani. Exista momente in


3 comments

Write a comment
 1. Cosmin
  Cosmin 18 January, 2016, 21:21

  Nu este moral, dar normal! Orice om are o limita a rabdarii si intelegerii. Cand aceasta frontiera este depasita, stapanirea de sine si echilibrul moral se altereaza, degenerand in iesiri necontrolate, urmate de stari conflictuale. Nimic nou sub soare! Unii insa au o rabdare extrem de usor vulnerabila, conturand un temperament vulcanic si impulsiv. Asa sunt eu si inca m-am schimbat mult, fata de cum eram candva…

  Reply this comment
 2. Madalina
  Madalina 18 January, 2016, 21:22

  E normal ca in momentul in care se exagereaza, cand rabdarea iti e pusa vesnic la incercare, la un moment dat sa cedezi si ,,sa iti arati cornitele”, uitand de calmitate si devenind o mica ,,fiara”.Pana la urma iti aperi doar propria-ti personalitate, pentru ca oricine are o limita, indiferent cat de calm ar fi !Cat tine asta de moral sau imoral? Greu de spus, nu mi se pare totusi atat de imoral sa-ti aperi propriile interese, pareri.

  Reply this comment
 3. Irina
  Irina 18 January, 2016, 21:23

  Habar nu am cat de moral este. Sau daca este. Ideea e ca imi stiu aceasta latura. E specifica zodiei mele. Si stiu, mi se spune des: de ce nu-l omori acu?- Pentru ca latura aia neagra e…in amortire deocamdata. Dar si cand s-o dezmetici!

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar