Guest post – Mama

Aseara te-am sunat iar…Abia uscata ultima lacrima…am lasat eu-l meu la o parte facand loc falsului eu fericit..Aveam atata nevoie sa te aud mama! Aproape cu lacrimi in ochi mi-ai spus: Cat ma bucur fata mea ca in sfarsit ti-ai gasit linistea si esti serena! Da mama, asta te-am facut sa crezi, asta vroiai sa auzi. Nu conteaza cum stau eu, nu vreau sa suferi pentru mine..pentru ca te iubesc. Aseara ti-am zis-o. Nu imi pasa ca renunt la mine devenind cap de familie.
mama_fiu_01_0a757c265dSunt multumita ca macar acum cand anii batranetii se apropie reusesc sa-ti fac viata mai buna si lipsita de griji.Te-am facut sa crezi ca nu ma doare ca nu voi fi de Craciun cu voi..dar sufletul meu urla.Va fi primul an fara voi,cei ce ma iubesc neconditionat. Am renuntat la mine iar pentru fericirea ta si a lui tata.Puteam sa-mi iau puiul cu mine aici..V-am spus si ambii aveati lacrimi in ochi..Cat m-a durut!Am luat eu lacrimile..V-as fi luat fericirea.. Sufar eu.. ce mai conteaza? M-am obisnuit sa traiesc cu ea. Imi pare rau ca acea dorinta a ta in ceea ce ma priveste nu ti-o pot indeplini,dar iar te-am mintit spunandu-ti: Nu te mai gandi,eu stau bine asa nu-mi mai pasa. Am devenit falsa perfecta cu tine si asta pentru ca nu vreau a te vedea suferind pentru mine.Ma crezi fericita..e bine asa.
Si nu mai conteaza ca odata inchis telefonul lacrimile iar au fost prietenele mele..Voi zambeati in casuta noastra..unde am devenit un musafir..Va iubesc.. Traiesc prin voi..Eu..ce o vrea Dumnezeu.. Si am o singura dorinta pe care voi mi-o puteti indeplini…Nu te mai simti vinovata..trecutul e trecut…Nu mai conteaza cum si unde…Nu e vina voastra.. Ce ar fi trebuit sa fie, faci tu.S-au schimbat rolurile`.Nu conteaza..Nici nu stii cat lin mi-aduce armonia voastra,linistea dintre voi.Eu iti multumesc tie: mi-ai dat viata..iar acum fetita mea e viata si fericirea ta..Stiu ca ti-e greu cu ambii copii departe.. Inca un pic mamä. Inca nu ti-am spus-o, ar trebui sa o fac.

Te admir mult ca in acele momente atat de dificila ai stiut sa tii familia unita si nu ai dat bir cu fugitii atunci cand pana si familia lui iti spunea ca a lasa in urma,dar tu ai luptat,iar azi daca e la fel ca in urma cu aproape 30ani,in mare parte e meritul tau.Esti o femeie puternica,mama! Mamica mea draga,fa-ma din nou copil,te rooooog!!Lasa-ma sa-mi astern capul pe genunchii tai,mangaie-mi parul si fa-mi iar codite…Spune-mi acea poveste unde totul era magic…Lasa-ma sa plang in bratele tale…Totul e prea mult pentru mine..Nu mai poot!

De ce?Mereu imi spui: dupa ploaie iese soarele.’ De-ai sti ca dupa ploaie vine furtuna,mama,uraganul…Dar..nu trebuie sa stii..nimic…Nu stiu cat mai pot..dar merg inainte..Doamne ,te rog..arunca-ti o privire,atat..doar una.. Stiu ca sunt multi ce au nevoie de Tine,dar doar o secunda,te rog..Indreapta catre mine,privirea.. Tocmai ti-am simtit lacrimile umezindu-ti obrajii…Prea mult pentru mine…S-a mai rupt o bucata din sufletul meu pentru ale tale lacrimi..Si te-am certat,mama: de ce daca-ti spun ca pe mine nu ma doare,de ce tu plangi pentru mine?Intelege odata pentru totdeauna: nu sunt singura,va am pe VOI!!!Si micutul meu ingeras parca simtind ceea ce as fi facut eu daca eram acolo,s-a apropiat de tine: ‘ Maia,eu te iubesc mult.. si mama! ‘ Mai pot.. sau trebuie.. tot ce stiu e ca voi inainta,trebuie!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns