Un nou loc de munca

Din cate vad eu, Romania se ridica din noroi usor, usor. Cel putin, asa vad in orasul meu, Drobeta Turnu Severin. Foarte multe industrii si marketuri angajeaza oameni, cum ar fi: Carrefour, Vagoane (Meva), Auto si Naval. Severinenii parca au inceput sa vada cum e sa aiba si bani in buzunar, nu numara doar datorii si gauri pe care nici daca ai munci non stop nu le pot acoperi.loc de munca

Locuri de munca se gasesc acum in Severin, in orice caz, nu sunt ca in anii trecuti in care peste 70% din populatie erau someri, majoritatea muncind in afara. Orasul era pustiu. Orasul s-a mai modernizat, iar acum, au aparut investitori noi. Acelasi lucru il putem spune si despre Bucuresti. Desi traiul este greu acolo, foarte multe locuri de munca in Bucuresti sunt pe domeniul IT, AUTO, si constructii. Eu personal m-am angajat la calculatoare pentru MEVA. Mai precis, inchei contracte si aprob materiale. Tot cea fost nevoie a fost un cv europass si multe ore state suplimentar ca sa invat.

loc de muncaIn ziua de azi, tehnologia te poate ajuta sa iti gasesti lejer un loc de munca foarte bine platit, cum ar fi Hipo.ro. Iti faci un cont, iti editezi profilul cu toate datelele tale, incarci CV-ul si aplici pentru locuri de munca. Intr-un timp foarte scurt vei fi sunat ca sa participi la interviu, iar acolo, totul tine de tine. Fii satapan pe cunostintele tale si fa-te auzit! Arata-le ce poti si fii tare! Prezinta-te elegant si niciodata sa nu intarzii. Ofera o stragere ferma de mana si nu te panica. Esti acolo pentru a-ti arata talentul, nu la interogatoriu.

Ce mai astepti? Intra pe Hipo.ro si fa-te auzit. Nu uita, bratara de aur al omului, este locul de munca.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns