click aici

Comunitatea eBloguri promoveaza bloggeri


eBloguri promoveaza bloggeriComunitatea eBloguri.ro este o comunitate vie si interactiva al carei scop este, mai presus de orice, sa promoveze  si sa sprijine bloggerii si activitatea lor prin popularizare, socializare, consultanta SEO si creare de bloguri.

Aceasta nu este doar o afirmatie. Este realitatea transpusa in fapte: deja ne aflam in plina campanie de promovare a primului blogger ales prin vot. Este vorba de Andreea Ivan. Acum, eBloggerii sunt asteptati sa-si aleaga dintre propunerile noastre de aici, urmatorul blogger caruia intreaga comunitate ii va face blogul si numele cunoscute in blogosfera timp de o saptamana. Daca va intrebati cum este posibil acest lucru, raspunsul este unul simplu: prin solidaritatea membrilor eBloguri. Suntem o comunitate in crestere, bazata pe sprijin si ajutor reciproc, pe incredere si prietenie. Concret, blogul ales va fi distribuit pe retelele sociale, va primii comentarii si aprecieri la postari, precum si trimiteri din diferite articole scrise de catre eBloggeri.

Pe Facebook, promovarea se face cu Hashtag #numeblogger. 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Pe tine, ce te recomanda?

Redactarea unui CV nu se face iresponsabil. Persoanele care isi fac CV-uri trebuie sa aiba in vedere   aspectele importante

Similitudini

Similitudini Un hotar oarecare, un om oarecare,O strada oarecare. O casa oarecare,Fara etaj, fara imbunatatiri, fara termopane,Fara nimic din ceea

Pedeapsa capitala

Departe de a fi un subiect pro si contra, pedeapsa capitala este o tema cu adanci implicatii, de la cele


Tags assigned to this article:
bloggerieBloguripromovare bloggeri

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte