click aici

Grafica publicitara


Recent mi-am deschis un sediu grafic la mine in oras. Mai precis, facem afise, reviste, flayere, stoppere, act spot, sas-uri si asa mai departe. Cu alte cuvinte, grafica publicitara. Detinem o imprimanta industriala HP, iar pe net caut mereu preturi la consumabile HP. Ma intereseaza sa pot economisi cartuse sau sa dau mai putin, deoarece stiti si voi, consumabilele sunt foarte scumpe.

grafica publicitaraInsa nu numai consumabilele sunt problema mea, caut si produse de papetarie la un pret mai accesibil, astfel incat, sa pot preveni risipirea de hartie. Pana acum, sediul meu grafic a mers foarte bine. Am avut parteneriate cu sedii si companii mari, cum ar fi hypermarketuri. M-am gandit ca anul acesta sa ma extind un pic si sa pun la vanzare si rechizite scolare. Am sa creez luna acesata o oferta la rechizite scolare si sa vad ce succes voi avea. Voi deschide aceasta expansiune fix cand va incepe scoala, iar zona unde stau ma ajuta enorm de mult. Trei licee sunt in jurul meu, deci sigur voi avea vanzari, mai ales ca preturile mele vor fi cele mai bune, nu doar din zona, eu cred ca si din oras. Promovarea nu este o problema deoarece cu asta ma ocup, grafica publicitara.

Igrafica publicitaramediat voi gasi unde sa ma promovez si cum. In prima faza voi apela la flayere pe care le voi imparti in oras. Mai apoi, voi pune cateva stoppere in afara magazinului si cateva afise in oras. Cel mai probabil voi apela si la serviciile TV si Radio pentru promovare. Sunt foarte incantat de acest proiect si chiar vreau sa vad cum se va desfasura totul. Daca magazinul va avea success, tocmai v-am prezentat in detaliu reteta succesului pentru un magazin de acest fel. Voi ce parere aveti? Merita un astfel de magazin?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

FMI

Multi au auzit de aceasta abreviere, insa nu toata lumea stie exact ce este ea de fapt. Fondul Monetar International

Scurt istoric . Cum a aparut Linux

In 1991 Linus Torvalds (pe atunci student) a scris prima versiune de Linux. Apoi a facut publice sursele pe internet,

Pozitia sociala sau educatia copilului ?

E o realitate a zilelor noastre faptul ca tot mai multi romani pleaca in strainatate pentru a le oferi un


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte