click aici

World wide web


Lumea www invadeaza incet incet casele tuturor romanilor. Daca acum cativa ani doar cei instariti isi permiteau sa aibe un calculator in casa, cu internet cu tot, acum mai toata lumea beneficiaza de informatiile oferite de aceasta lume a internetului.

Acum zece ani, tineretul isi petrecea timpul pe la salile de internet, net – caffe-uri, navigand pe mirc sau pe messenger, pentru cei care erau deja avansati,acum deja tinerii isi petrec timpul acasa, in fata propriilor calculatoare, construindu-si bloguri proprii sau pe facebook.

Pentru unii dintre ei notiunile de email  marketing sau newsletter marketing a devenit un mod de viata si chiar de castig. Si spun castig pentru ca se pot construi mici afaceri pe internet care pot aduce un ban in plus oricui. Trebuie doar sa ai putine cunostinte in materie de it si apoi totul vine de la sine.

Pentru copii din ziua de azi, calculatorul si implicit internetul, a devenit un mod de a-si petrece timpul liber, jucandu-se fel si fel de jocuri online sau socializand pe retelele de socializare.

Internetul a devenit foarte folositor si pentru tinerele mamici, facilitandu-le accesul la fel si fel de informatii folositoare pentru cei  mici.

Pana si cei mai mici, prichindeii de la 1 an sunt fermecati de butoanel tastaturii si de videoclipurile colorate ale cantecelor pentru copii.

Secolul acesta al vitezei are multe beneficii, chiar daca batranii ar contrazice vehemnt acest lucru. Cu ajutorul informatiilor pe care le gasim pe internet putem preveni chiar si agravarea anumitor boli, interesandu-ne de simptome ne putem da singuri un semnal d alarma pentru a merge la mdic si a descoperi la timp eventualele probleme.

Powered by Seomonitor

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Protected: Password Protected Post

There is no excerpt because this is a protected post.

Bazele lubrifiantilor industriali: Ce este un lubrifiant?

Fiecare lubrifiant “gata de utilizare” este fabricat printr-o anumita formula proprie. Fiecare dintre acesti lubrifianti sunt folositi pentru a combate

Pozitia sociala sau educatia copilului ?

E o realitate a zilelor noastre faptul ca tot mai multi romani pleaca in strainatate pentru a le oferi un


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar