World wide web

Lumea www invadeaza incet incet casele tuturor romanilor. Daca acum cativa ani doar cei instariti isi permiteau sa aibe un calculator in casa, cu internet cu tot, acum mai toata lumea beneficiaza de informatiile oferite de aceasta lume a internetului.

Acum zece ani, tineretul isi petrecea timpul pe la salile de internet, net – caffe-uri, navigand pe mirc sau pe messenger, pentru cei care erau deja avansati,acum deja tinerii isi petrec timpul acasa, in fata propriilor calculatoare, construindu-si bloguri proprii sau pe facebook.

Pentru unii dintre ei notiunile de email  marketing sau newsletter marketing a devenit un mod de viata si chiar de castig. Si spun castig pentru ca se pot construi mici afaceri pe internet care pot aduce un ban in plus oricui. Trebuie doar sa ai putine cunostinte in materie de it si apoi totul vine de la sine.

Pentru copii din ziua de azi, calculatorul si implicit internetul, a devenit un mod de a-si petrece timpul liber, jucandu-se fel si fel de jocuri online sau socializand pe retelele de socializare.

Internetul a devenit foarte folositor si pentru tinerele mamici, facilitandu-le accesul la fel si fel de informatii folositoare pentru cei  mici.

Pana si cei mai mici, prichindeii de la 1 an sunt fermecati de butoanel tastaturii si de videoclipurile colorate ale cantecelor pentru copii.

Secolul acesta al vitezei are multe beneficii, chiar daca batranii ar contrazice vehemnt acest lucru. Cu ajutorul informatiilor pe care le gasim pe internet putem preveni chiar si agravarea anumitor boli, interesandu-ne de simptome ne putem da singuri un semnal d alarma pentru a merge la mdic si a descoperi la timp eventualele probleme.

Powered by Seomonitor

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns