Locco isi incarca bateriile de la AcipHosting

De ceva vreme tot caut un server de unde sa imi pot incarca bateriile asa cum vreau eu si nu amacip gasit, pana nu am dat peste cei de la AcipHosting care mi-au rezolvat toate problemele. 😀 Aveam nevoie de spatiu disk de trafic de mailuri de conturi ftp de baze sql ce sa mai aveam nevoie de absolut toate cele necesare pentru a fi multumit si sa nu mai depind de serviciile altora de 2 lei cu care mare lucru nu puteam face si nici vizitatorii care-mi intrau pe site nu erau multumiti (din 50 de accesari 17/20 primeau ori eroarea 503 cu internal server error ori obisnuita 404)

Ca oricare client dupa ce ma dadeam cu capul bine de tastatura ceream asistenta de la „MARII” specialisti ai hostingului si acolo ori primeam raspuns dupa eispe ceasuri ori nu primeam deloc.

Dupa 2,3 luni de bataie de cap am apelat la cei de la Acip le-am explicat de ce am nevoie si la 5 minute dupa ce am apasat butonul de send mail un reprezentant mi-a specificat ce plan hosting sa aleg (atentie: Nici macar cont la ei nu aveam si ei mi-au raspuns atat de prompt) .

Acu’ sa ma dau si mare nu? Am achizitionat un pachet Advanced la un pret accesibil si are cam tot ce ma intereseaza pe mine.

 • 6 GB Spatiu de stocare
 • 200 GB Trafic lunar
 • 5 Domenii gazduite
 • Subdomenii nelimitate
 • Casute de email nelimitate
 • Servere Linux
 • 10 Baze de date MySQL
 • 5 Conturi FTP

Cu cea mai mare caldura va recomand acest site pentru ca cu siguranta de aici va puteti achizitiona cam tot ce va trebuie si nu este scump absolut deloc

Acum sincer ce parere aveti de serviciile celor de la AcipHosting.Ro? Credeti ca am facut cea mai buna alegere?

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

10 thoughts on “Locco isi incarca bateriile de la AcipHosting

 1. Eu sunt client la ch-center.com de 2 ani de zile si sunt multumit. acum nu stiu ce sa zic de feedbackul tau dat prea repede….

 2. Cred ca ai facut o alegere buna, la firma mea de hosting, asta noua am avut doua probleme, am facut ticket si la ambele in 15 minute am primit raspuns. In mesaj mi-au explicat foarte detaliat si mi-au spus daca tot nu am inteles sa dau din nou un ticket si ma vor contacta telefonic.

 3. E bine, eu am host de la newhost, dar si krond. amandoua imi plac, sunt chiar ok, au f putine downtime-uri 🙂

 4. Imi place aceasta firma, am colaborat si eu cu ei acum ceva vreme dar tot la mxhost am ajuns.

 5. impart acelas centru de date. serverele aciphosting si mxhost sunt collocate la scalis.

Lasă un răspuns