Sunt parinte

Produse pentru bebelusi   MaminetSa fii parinte nu este ceva simplu insa este ceva ce nu se poate descrie in cuvinte. Nu demult am trecut si eu prin primele faze de a fi tatic.. Nopti nedormite in care aveam de fiert la biberoane, de facut ceaiuri sau de schimbat scutece.

A fost o perioada destul de dificila dar acum cand vad rodul iubirii noastre parca realizez ca nu a fost o perioada atat de nasoala si ma gandesc ca a meritat tot acest efort. Acum casa nu mai este goala si zilnic are cine sa ne aduca zambetul pe buze si sa ne faca din ce in ce mai mandri.

Acum ne aducem aminte de vremurile cand si noi eram mici, de vremurile in care tot timpul aveam cate ceva de obiectat cand ceva nu ne convenea.. si ii dau dreptate.. asa am fost si noi. Dar insa pe vremea noastra nu exista milupa cereale si in niciun caz pe atunci nu cumparam de la maminet.ro sau cum ii spune baietelul meu “magazin bebe”… Pe toate le cumparam de la magazinul din colt si aia daca aveam ce cumpara ca stiti voi cum erau timpurile pe atunci.. cozi infernale si cand iti venea randul observai ca produsul pe care vroiai sa-l cumperi nu mai exista in magazin .. si tot asa…

Incerc sa fac tot posibilul si sa nu-i lipseasca absolut nimic. Vreau sa fim niste parinti exemplari si totdeauna copilul nostru sa fie pe primul plan. E firesc, e omenesc.. Nu cred ca gresesc cand spun asta si nu cred ca exista vreun parinte care sa ma contrazica.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns