click aici

Povestea unui copil


Brain_Bowl_clipart2Alex este un copil ca toti cei de varsta lui, nascut intr-o familie unita, cu o sora mai mare, patru bunici care ii sunt aproape in orice moment al vietii lui, cu tot ceea ce si-ar putea dori un copil de varsta lui. Este in clasa a-7-a insa IQ-ul lui depaseste cu mult pe cel al unui copil de varsta lui. Tocmai de aceea parintii l-au inscris la un colegiu de prestigiu in care au acces doar copii supradotati.

A fost antrenat in acele brain games pentru stimularea imaginatiei intr-un sens pozitiv, desigur. Si aceste jocuri nu le face din proprie initiativa ci sub supraveghere unui profesor. A inceput cu brain training games, si pe zi ce trece se experimenteaza in tot mai multe domenii.

Cu toate ca este un copil special, duce o viata normala, plina de iubire si intelegere din partea familiei. El nu face aceste luvruri pentru ca este fortat ci pentru ca ii place, pur si simplu.

Se intampla adeseori ca multi copii sa fie obligati de catr parinti sa se auto-depaseasca iar acest lucru ii face sa fie tot mai nefericiti. In loc sa aibe rezultatele pe care parintii le asteapta de la ei, se intampla exact opusul: notele la invatatura scad si copii devin tot mai rebeli si greu de controlat.

Fara sa isi dea seama, unii parinti le fura copilaria propriilor copii. Sunt rare cazurile in care un copil reuseste doar pentru ca asa vor parintii lui.

Datorita tehnologiei avansate de care avem parte in ziua de azi , este foarte greu pentru un copil sa isi dea seama de ceea ce este bine sau rau pentru el. De multe ori parintii, din cauza job-urilor care ii solicita foarte mult, isi neglijeaza copii si acestia o apuca pe cai gresite.

Alex este exceptia de la regula, desi este la o varsta frageda, stie ce este bine pentru el. Isi traieste copilaria dar incet incet isi construieste un viitor stralucitor, fie ca este sau nu, constient de acest lucru.

Powered by Seomonitor

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

La tara e de vis acum!

Imi place ca putinul meu timp care imi ramane sa ma relaxez la tara.. De fapt stiti cu totii ca

Locuri de munca in online

Incepe sa mearga treaba in online in ultima vreme… daca acum cateva luni un bun amic de-al meu imi spunea

Sejur de neuitat

Cred ca multi dintre voi va doriți un sejur de vis, undeva unde aveți cum sa explorați minunățiile pe care


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte