click aici

Averi si bisnitari


averiCunosc multi asa-ziși prieteni care câștiga foarte multi bani din tot felul de smecheri. Telefoane din săpun, Tableta din PVC și asa mai departe. Mai nou… smecherii au aflat ca anumite case și instituții care se ocupa cu Amanet electronice. Sa va spun ceea ce fac ei?

Spun pentru ca am văzut și nu mi-a venit sa cred. Smecherii aia mari ii pun pe smecherii mai mici, adică cei care se ocupa de livrare și amanetare produs, sa amaneteze un anumit produs la o casa unde se oferă un preț destul de avantajos pentru ei, apoi cu banii câștigați pe produsul comercializat anterior, merg la o casa de amanet dintr-un alt oraș unde cumpăra chestii electronice super ieftine amanetate, după care posesorii acestora nu au mai venit sa le recupereze.

Cu produsul ieftin cumpărat  merg din nou la casa de amanet unde a vândut ulterior primul produs. Din nou aceiași acțiune… vinde articolul cumpărat dintr-un alt oraș la aceiași casa de amanet cu un preț poate de 2 ori mai scump. Din aceasta acțiune  ei scot 200% din prețul cu care au cumpărat produsul din alt oraș  Asa trăiesc unii romani ca sa poată avea mâncare la copii pe care statul roman ar trebui sa ii ajute.

Păcat de tineretul care încearcă sa își croiască un drum în viata, nu prea reușesc și dacă reușesc vor încerca sa își facă viata de familie în care sigur nu va rămâne prea mult.

Trăim în romania și asta ne ocupa tot timpul (Mircea Badea)

Cosmopolitan ofera doamnelor si domnisoarelor informatii utile mereu: tratamente pentru par si cum sa te machiezi, toate aceste sfaturi oferite de profesionisti.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

In pielea barbatilor

Noi, barbatii suntem in special pasionati de automobilism. De exemplu, mie imi plac masinile mai mult decat orice. De la

Zeghe Production – Ceva Promitator

Baietii de la Zeghe Production au lansat o noua compilatie intitulata Zeghe Production vol.3. Pe compilatie apar artisti ca :

Marte, o planeta vie?

Marte, o eterna fascinatie, atat pentru omul din antichitate, dar mai ales pentru omul modern! La general, in trecut, planeta


1 comment

Write a comment
  1. Marius
    Marius 15 martie, 2016, 09:52

    Nu ar trebui ca noi sa mai permitem sa ne lasam inselati de acest fel de oameni care incearca sa ne jecmaneasca cu produse contrafacute.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte