click aici

Averi si bisnitari


averiCunosc multi asa-ziși prieteni care câștiga foarte multi bani din tot felul de smecheri. Telefoane din săpun, Tableta din PVC și asa mai departe. Mai nou… smecherii au aflat ca anumite case și instituții care se ocupa cu Amanet electronice. Sa va spun ceea ce fac ei?

Spun pentru ca am văzut și nu mi-a venit sa cred. Smecherii aia mari ii pun pe smecherii mai mici, adică cei care se ocupa de livrare și amanetare produs, sa amaneteze un anumit produs la o casa unde se oferă un preț destul de avantajos pentru ei, apoi cu banii câștigați pe produsul comercializat anterior, merg la o casa de amanet dintr-un alt oraș unde cumpăra chestii electronice super ieftine amanetate, după care posesorii acestora nu au mai venit sa le recupereze.

Cu produsul ieftin cumpărat  merg din nou la casa de amanet unde a vândut ulterior primul produs. Din nou aceiași acțiune… vinde articolul cumpărat dintr-un alt oraș la aceiași casa de amanet cu un preț poate de 2 ori mai scump. Din aceasta acțiune  ei scot 200% din prețul cu care au cumpărat produsul din alt oraș  Asa trăiesc unii romani ca sa poată avea mâncare la copii pe care statul roman ar trebui sa ii ajute.

Păcat de tineretul care încearcă sa își croiască un drum în viata, nu prea reușesc și dacă reușesc vor încerca sa își facă viata de familie în care sigur nu va rămâne prea mult.

Trăim în romania și asta ne ocupa tot timpul (Mircea Badea)

Cosmopolitan ofera doamnelor si domnisoarelor informatii utile mereu: tratamente pentru par si cum sa te machiezi, toate aceste sfaturi oferite de profesionisti.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Transportul aerian ramane o optiune?

Transportul a devenit o industrie care ocupa un procentaj si un loc fruntas in dezvoltarea planetei. Aceasta industrie ne-a ajutat

Cum sa cumperi cardul de memorie ideal

Cardurile de memorie sunt utilizate în camere digitale, playere de muzică, smartphone-uri, tablete, laptop-uri… Dar nu toate cardurile SD sunt

Quick Look: Dead or Alive 5 Last Round

Progressively predominate backward-compatible value whereas maintainable technology. Enthusiastically parallel task functional methods of empowerment and installed base customer service. Collaboratively


1 comment

Write a comment
  1. Marius
    Marius 15 martie, 2016, 09:52

    Nu ar trebui ca noi sa mai permitem sa ne lasam inselati de acest fel de oameni care incearca sa ne jecmaneasca cu produse contrafacute.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte