Dyson dezvaluie Zone, prima casca audio cu un purificator de aer integrat

Daca ai impresia ca ai vazut totul in materie de casti audio, Dyson vrea sa iti dovedeasca contrariul cu noul sau produs cu un design mai traznit. Casca sa Bluetooth Zone integreaza o tehnologie de purificare a aerului pe care il respiri.

Zone este, din toate punctele de vedere o premiera pentru Dyson. Este vorba despre primul produs portabil al societatii insa, in egala masura, primul produs al societatii conceput in principal pentru o utilizare la exterior. Cu toate acestea, casca audio este extrem de diferita de concurentii sai deoarece integreaza un purificator de aer personal. Acest aparat pare iesit direct dintr-un film science fiction. Purificatorul tinteste poluarea urbana in timp ce casca ofera un sunet extrem de fidel si clar.

Casca integreaza in egala masura tehnologia ANC care elimina zgomotele ambientale. Trei moduri diferite de anulare a zgomotului sunt disponibile. Alegand modul izolare, ANC-ul este activ atunci cand viziera este ridicata. Coborand purificatorul de aer pe gura, vei trece automat in modul conversatie care dezactiveaza ANC-ul pentru ca utilizatorul sa isi poata intelege interlocutorul. Exista si un mod transparenta care filtreaza suntele importante precum claxoanele si sirenele.

Casca pentru fiecare ureche in parte dispune de un motoras, de un ventilator si filtre. Aerul este „aspirat” prin aceste filtre care retin alergenii, praful si elementele poluante, precum dioxidul de sulf, si, apoi, impins catre nas si gura prin intermediul „vizorului”. Acesta este atasat magnetic de partea de jos a castilor.

Dyson vrea sa ne ajute sa respiram mai bine datorita unei casti audio

Pe langa aspiratoarele si produsele special destinate coafurii, Dyson este cunoscut si pentru purificatoarele de aer oferite dotate cu un design modern care le face mai silentioase sim ai sigure dar si cu un filtru HEPA din sticla care ne promite ca elimina numai putin de 99,7% din particulele nedorite din aerul din casa precum polen, mucegai, bacterii, poluare sau mirosuri neplacute.

In plina perioada de Covid-19, Dyson a mai propus o casca menita sa ne protejeze de acest virus. Pentru aceste situatii, Dyson include un accesoriu care poarta numele de “masca comunitara”. Dyson a mai lansat pe piata si o masca FFP2 alaturi de Zone pentru cei care isi doresc sa beneficieze de o protectie sporita impotriva particulelor in suspensie din aer, protectie la fel de eficienta ca cea oferita de mastile N95.
Catile care purifica aerul Dyson Zone™ au fost concepute de echipe din Marea Britanie, Singapore, Malaezia și China, cu un accent deosebit indreptat spre software din campusurile Dyson din Asia de Sud-Est. Dezvoltarea și integrarea aplicatiei dedicate au fost esentiale pentru a se asigura un proces de conectare fara probleme și pentru a oferi functii inteligente și semnificative de monitorizare a poluarii fonice și a aerului. Rezistenta si durabilitatea sunt esentiale pentru un produs care paraseste locuinta alaturi de utilizator.

Aceasta casca urmeaza sa fie disponibila online incepand cu toamna anului 2022 si in magazinele Dyson Demo. Pretul nu a fost inca dezvaluit.

Sursa: https://www.phonandroid.com/dyson-devoile-zone-le-premier-casque-audio-avec-un-purificateur-dair-integre.html

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns