Renovari in garsoniera

Mobila ElvilaDupa cum stiti, recent m-am mutat intr-o garsoniera. Ma saturasem sa tot stau in chirie si m-am decis sa schimb ceva pentru mine si pentru familia mea. Oricum, banii care ii dadeam pe chirie, acu’ ii bag in banca,dar stiu ca este lucrul meu si va ramane al meu, chit ca voi trage cu dintii pentru el. Garsoniera am luat-o nemobilata, de fapt, nu era nimic pus, nici pat, nimic. Peretii erau plin de igrasie si stersi, asa ca am inceput renovarile.

Coltar CRISTINAMi-am spart in bucatarie ca sa o maresc un pic, am pus AC, TV, hota, am luat totul de la zero. Cel mai mult m-am stresat cu mobila. Camera este foarte mare si ca sa economisesc spatiu, am luat coltar, nu pat. Am gasit multe coltare ieftine, insa cineva ma trimis pe Elvila.ro si am comandat de acolo. In cateva zile a fost la usa. Cel mai mult mi-a placut faptul ca totul a fost instalat de ei. Am luat si un mobilier de birou pentru calculator. Da impresia ca e din mahon facut, iar in zona de tastatura, este dat cu o solutie pentru a nu zgaria. Un mobilier Elvila costa mult mai putin fata de unul luat din reprezentante sau magazine din oras. Fiind un magazine online, costurile sunt mult mai putine.

Va recomand sa apelati la serviciile lor. Sunt de incredere, disciplinati si seriosi. Eu personal voi mai apela la ei cand va veni timpul sa renovez si bucataria. Momentan, nu mi-am luat mobilier in bucatarie deoarece banii au fost mai limitati zilele acestea. Voi incerca sa termin totul la sfarsitul lunii acesteia. Mie imi place cum arata garsoniera, as mai vrea sa izolez un pic, deoarece avem un copil mic si iarna mi-e cam frica.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns