click aici

Sange albastru


Sange albastru sau de vita nobila. Exista in societate asemenea oameni si majoritatea afiseaza un aer de…noblete, sa nu spun superioritate, la adresa celorlalti, plebea.

sange albastruSi pentru ca sunt “nobili”, acesti oameni nu interactioneaza prea mult cu majoritatea populatiei, uneori mai participa la cate o strangere de fonduri pentru “amaratii pamantului”, asta asa, in buna traditie a regelui ce arunca din cand in cand hrana poporului pe care il patroneaza. In restul timpului stau, joaca golf, viziteaza saloane private si cheltuie bani pentru vreun pudel tuns cu sute de euro. Nu toti sunt bogati, insa cand unul ajunge la fundul sacului gaseste solutii, un mariaj cu vreun bogatas aspirant la titlul de nobil. Nu conteaza, altceva este deranjant. De 20 ani incoace noi, romanii pana la urma, tot retrocedam bunuri.

Palate, cate un conac in fiecare oras, terenuri si imobile vechi, averi uluitoare, cu adevarat impresionante! Cui? Printisorilor mostenitori, vreunei printese batrane sau vreunei contese uitata de timp. Un act de dreptate istorica in toate aceste retrocedari?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Eu si cu mine suntem doua persoane .

Sunt, si sper sa nu starnesc controverse, caci doar eu, unul, de parere ca omul are doua firi… Una pe

Ajutor pentru tineri

In ziua de azi este foarte greu sa iti cumperi o casa a ta, mai ales daca esti tanar casatorit,

Casa de vis

Ma uit la multe filme cei drept si ce vad acolo ma face sa imi doresc si eu. De exemplu


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar