Acum ma simt in siguranta

in siguranta

Venise vara si urma sa plec cu familia mea, adica eu sotia si cei doi copii ai nostri, intr-o vacanta. Satul de galagia orasului din fiecare zi, ne-am decis sa evadam pentru doua saptamani la munte. Rezervarea deja o facusem cu o luna in urma, iar cand luam concediu eu si sotia mea, trebuia sa si plecam.

Dar mai era o singura problema ce trebuia rezolvata. Cu un an in urma, cand plecasem tot in vacanta de vara, niste hoti ne-au spart casa si aproape ca au golit-o. Adica au furat de la televizoare, cuptoare cu microunde si alte electronice si electrocasnice, pana la bijuteriile sotiei mele si chiar si play station-ul copiilor. Un prieten imi daduse o idee, si anume sa montez niste camere de supraveghere, spunandu-mi ca investitia nu este una chiar mica dar ca este necesara pentru a evita ca pe viitor sa se mai intample astfel de nenorociri. Consultandu-ma cu sotia mea, am decis ca inainte sa plecam in aceasta vacanta sa contactam o firma care se ocupa cu asa ceva, in vederea montarii de camere de supraveghere.

in siguranta

Am decis impreuna sa cautam pe internet o astfel de firma, pentru ca era mai usor si nu necesita atat de mult timp. In special ne interesau camerele de supraveghere pentru exterior, si dupa cuvintele “camere supraveghere exterior” am si dat cautarea pe internet. Rezultatele care ne-au aparut au fost multe, asa ca am facut o selectie intre ele si le-am ales doar pe cele care am vazut ca au si ceva recomandari si vechime in acest domeniu. Ne-am uitat pe site-urile selectate de noi, iar intrun final ne-am decis asupra unuia dintre ele. Am sunat la unul din numerele de telefon de la sectiunea Contact si ne-a raspuns o doamna destul de amabila. I-am explicat de ce avem nevoie si i-am explicat si patania de anul trecut, cum hotii ne-au spart casa, cum ne-am intors fericiti din vacanta iar cand am intrat in casa si am vazut-o goala ni s-a taiat tot elanul, iar ea ne-a asigurat ca acum suntem pe maini bune.

I-am spus ca avem nevoie sa montam camerele cat mai repede, deoarece in scurt timp trebuie sa plecam in vacanta. Ne-a cerut adresa, pentru ca a doua zi sa trimita o echipa la noi acasa. A doua zi de dimineata, o echipa de la acea firma era la poarta noastra. I-am poftit inauntru, iar ei s-au apucat de treaba. In cateva ore camerele de supraveghere erau montate si chiar si conectate la telefonul meu. Deci ma puteam odihni in statiunea de munte unde urma sa plec si chiar in acelasi timp sa verific daca se desfasoara vreo activitate suspecta in casa mea. Am plecat in vacanta, unde am stat foarte linistiti, stiam ca acum nu se mai poate intampla nimic, aveam totul sub control. Vacanta a fost una minunata, pot spune de vis chiar.

In acea statiune de munte totul era superb, peisajul parca era desprins dintrun tablou, aerul era curat, deoarece era amplasata la o altitudine de 1200 de metri. Pacat ca a trecut asa repede, dar stiti mai bine putin decat deloc. Apoi ne-am intors acasa, stiam ca totul este in regula acolo deoarece in fiecare zi si noapte verificam pe telefon activitatea casei. Ma bucur nespus de mult ca am facut aceasta investitie in montarea camerelor de supraveghere pentru exterior si acum ma simt in siguranta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns